Απέκτησε Ζαχά η Γιουνάιτεντ

17:06 25/1/2013 - Πηγή: 24wro
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε συμφωνία με την Κρίσταλ...
Πάλας για την απόκτηση του Βιλφρίντ Ζαχά. Ο 20χρονος ακραίος επιθετικός , ο οποίος γεννήθηκε στην Ακτή Ελεφαντοστού και μετακόμισε οικογενειακώς στην Αγγλία σε ηλικία τεσσάρων ετών, θα τελειώσει τη σεζόν στους «αετούς», με τη μορφή δανεισμού από τους «κόκκινους διάβολους».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Γιουνάιτεντ αναφέρει:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Κρίσταλ Πάλας και ο Βιλφρίντ Ζαχά έφτασαν σε συμφωνία για τον παίκτη, προκειμένου να ενταχθεί στη Μάντσεστερ
Γιουνάιτεντ τον Ιούλιο του 2013. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις στο Μάντσεστερ σήμερα (Παρασκευή 25 Ιανουαρίου). Δεν θα υπάρξει κάποιο περαιτέρω σχόλιο από οποιαδήποτε πλευρά έως ότου ο Βιλφρίντ ενταχθεί στη Γιουνάιτεντ τον Ιούλιο του 2013, μολονότι ο Σερ Άλεξ (σ.σ. Φέργκιουσον) μίλησε λίγο για τη συμφωνία στη συνέντευξη που έδωσε το πρωί της Παρασκευής. "Όπως μας αρέσει να κάνουμε, αποκτούμε νεαρούς παίκτες με δυνατότητες" είπε ο προπονητής και συμπλήρωσε: "Μπορούμε επίσης να εξελίξουμε παίκτες καλά εδώ. Έτσι αποδείχθηκε πολλές φορές. Ελπίζουμε ότι το παιδί θα το απολαύσει ερχόμενος εδώ, όταν τελικά ενταχθεί στην ομάδα το καλοκαίρι"».
Keywords
Τυχαία Θέματα