Αναβολή λόγω υπεράριθμων!

22:06 28/4/2012 - Πηγή: 24wro
Την αναβολή του πέμπτου τελικού ανάμεσα σε Ηρακλή και... Φοίνικα, αποφάσισε ο διαιτητής της αναμέτρησης Γιώργος Καραμπέτσος, λόγω υπεράριθμων φιλάθλων στο κλειστό της Μίκρας. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα γίνει το μεγάλο αυτό ματς.

Έχουμε βαρεθεί να λέμε πως σε αυτό το πρωτάθλημα της Α1 τα έχουμε δει όλα και τα γεγονότα να μας διαψεύδουν πανηγυρικά. Φέτος που μας έλειπε ήταν μια αναβολή αγώνα λόγω υπεράριθμων φιλάθλων. Ε αφού μας έλειπε, ο Γιώργος Καραμπέτσος μερίμνησε και
έτσι το έχουμε. Και μιλάμε πως το έχουμε στον τελικό των τελικών, με τον Ηρακλή και τον Φοίνικα να θέλουν τη νίκη στην πέμπτη αναμέτρηση για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Το μεγάλο αυτό παιχνίδι δεν άρχισε ποτέ, καθώς ο διαιτητής της συνάντησης ζήτησε να φύγει ο κόσμος που βρισκόταν μπροστά στις εισόδους, Μετά από μία ώρα διαπραγματεύσεων και αλλαγές αποφάσεων, η οριστική απόφαση ήταν η αναβολή για λόγους ασφαλείας.

Σύσκεψη για να αποφασιστεί πότε και που θα γίνει

Σχεδόν μία ώρα μετά την οριστική αναβολή και αφού υπήρξαν διαμαρτυρίες στο πρόσωπο του Γιώργου Καραμπέτσου, οι δύο διαιτητές μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας, την διοργανώτρια αρχή και την αστυνομία πραγματοποιούν σύσκεψη προκειμένου να αποφασίσουν το πότε και το που θα διεξαχθεί ο πέμπτος και τελευταίος τελικός του φετινού πρωταθλήματος.

Και οι δύο ήθελαν να γίνει ο τελικός!

Το αξιοσημείωτο στον σημερινό πέμπτο τελικό που δεν άρχισε ποτέ είναι πως και οι δύο ομάδες συνεχώς τόνιζαν πως επιθυμούν να γίνει ο αγώνας. Τόσο οι γηπεδούχοι του Ηρακλή, όσο και οι φιλοξενούμενοι του Φοίνικα δεν είχαν πρόβλημα να αρχίσουν, από την στιγμή μάλιστα που όσον αφορά επεισόδια δεν είχε σημειωθεί το παραμικρό. Η άποψη όμως του Γιώργου Καραμπέτσου ήταν διαφορετική, καθώς μετά από σύσκεψη με τους ανθρώπους της αστυνομίας και παρότι ο ίδιος είχε πει στις ομάδες να αρχίσουν ζέσταμα, αποφάσισε την οριστική αναβολή, για λόγους ασφαλείας όπως επισήμανε.

Γεμάτο δυο ώρες πριν την έναρξη...

Η δίψα των φιλάθλων του Ηρακλή για το σημερινό ματς ήταν τέτοια που ακόμα και δύο ώρες πριν την έναρξή του οι κερκίδες στο κλειστό της Μίκρας ήταν κατάμεστες. Η συμπεριφορά ήταν άριστη, ενώ εκτός γυμναστηρίου υπήρξε ρίψη χημικών, αν και στην συνέχεια η αστυνομία τόνιζε πως δεν ήταν χημικά, αλλά πυροσβεστήρες που άνοιξαν. Η αλήθεια είναι πως οι φίλοι του «γηραιού» ήταν σε μεγάλο βαθμό περισσότεροι από όσο θα έπρεπε, ωστόσο αυτό δεν πάει να πει πως υπήρξαν επεισόδια. Το αντίθετο θα λέγαμε, όμως ο Γιώργος Καραμπέτσος που στο κάτω-κάτω είναι ο απόλυτος άρχοντας του αγώνα, αποφάσισε να μην το αρχίσει. Το ίδιο είχε κάνει και πριν δύο χρόνια στον τελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη. Βέβαια μιλάμε για δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, καθώς εκεί διαπιστώθηκε πως οι πόρτες είχαν ανοίξει και είχαν μπει πολλοί χωρίς να ελεγχθούν και μόλις έπεσαν τα πρώτα αντικείμενα, ο Καραμπέτσος πήρε αυτή την απόφαση. Στην σημερινή περίπτωση, έλεγχος υπήρξε, όπως όμως και υπεράρι
Keywords
Τυχαία Θέματα