Ανανεώνουν Τόρο, Αβραάμ, Κέβιν, Τζεμπούρ, γενικός ο Κόβα έρχεται ο Μαθία

11:00 15/4/2011 - Πηγή: 24wro
To NAI του Ερνέστο, χαροποίησε τους πάντες.

Και η καλή διάθεση, επέτρεψε σε όλους να μιλάνε για το μέλλον. Ε, γι’ αυτόν το σχεδιασμό του μέλλοντος έγινε κουβέντα και κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, το μεσημέρι της Πέμπτης, οπότε ο Ισπανός είπε το πολυπόθητο «Si».

Οι δύο άντρες, παρόντος του μάνατζέρ του, Ιμπάνιεθ, είπαν διάφορα. Δεν διέρρευσαν πολλά, αν και το Theplayer είναι σε θέση
να γνωρίζει πως έγινε κουβέντα για αυτούς που θα έρθουν, γι’ αυτούς που θα μείνουν, αλλά και εκείνους που θα φύγουν.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Πρώτα «Τόρο», Αβραάμ, Μιραλάς, Τζεμπούρ

Οι προτεραιότητες είναι γνωστές. Γραμμένες και εφόσον όλα κυλούν όπως πρέπει ήρθε ή ώρα να ξεκινήσει η εφαρμογή των σχεδίων. Ο Βασίλης Τοροσίδης, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο Κέβιν Μιραλάς και ο Ράφικ Τζεμπούρ θα πάρουν σειρά,  να συζητήσουν με τη διοίκηση και όπως όλα δείχνουν να συνεχίσουν να παίζουν στον Ολυμπιακό.

Ο «Τόρο», για τον οποίο υπήρξε φημολογία (που διαψεύδεται και... επιβεβαιώνεται) ότι συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, θα μείνει. Ο Μαρινάκης θα τον ανανεώσει… Το ίδιο και τον Αβραάμ. Θέλει πολύ και τους δύο Ελληνες στο ρόστερ.

Το ίδιο θα γίνει τόσο με τον Βέλγο όσο και με τον Αλγερινό. Ο πρώτος έχει πει κιόλας στη διοίκηση ότι θέλει να μείνει, υπάρχει προφορική συμφωνία για την ακρίβεια. Αρα όλα θα τελειώσουν στο ραντεβού με τον μάνατζέρ του. Εκεί θα ξεκαθαριστεί το θέμα της ρήτρας.

Για τον Τζεμπούρ τα πράγματα είναι απλά. Ο Ολυμπιακός έμεινε ευχαριστημένος μαζί του, ο Αλγερινός το ίδιο με τον Ολυμπιακό, άρα δύσκολα θα χαλάσει η… μαγιά… Ολοι τους είναι έτοιμοι να ανανεώσουν.

Ο Μήτρογλου, ο Μπράβο και οι άλλοι

Το θέμα Μήτρογλου είναι ένα που απασχολεί. Ο Βλβέρδε δεν δείχνει να τον πολυθέλει. Η για να ακριβολογούμε τον  θέλει υπό προϋποθέσεις. Θέλει να αλλάξει τον τρόπο συμπεριφοράς και αντίδρασης σε ορισμένα θέματα. Θα δούμε τι θα γίνει. Ο παίκτης είναι πολύ καλός, αλλά θέλει ειδική μεταχείριση. Ο Βαλβέρδε, όμως, το βλέπει ομαδικά το θέμα όχι ατομικά.

Με τον Μπράβο έχει γίνει ήδη κουβέντα, αυτός δεν δέχεται τη μείωση 50%, καθώς λέγεται ότι έχει πρόταση από την Ισπανία (Μάλαγα), αλλά και από το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Βαλβέρδε έχει πει σε ελεύθερη μετάφραση «Τον θέλω, αλλά όχι με τα λεφτά που παίρνει».
Για τους υπόλοιπους, θα φύγει όπως όλα δείχνουν ο Ζαϊρί, δεν αρέσει ο Παπαδόπουλος, ενώ θα ξεκαθαρίσει και για άλλους.

Ο Κοβάσεβιτς και ο Μαθία

Μέχρι πρότινος ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν  το φαβορί για τη θέση του γενικού αρχηγού. Όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πόστο θα αναλάβει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Λέτε να αρνήθηκε ο Νικοπολίδης; Κάτι τέτοιο ακούστηκε.

Τεχνικός διευθυντής είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι θα αναλάβει ο Ισπανός Μαθία, με θητεία στη Λίβερπουλ, ο οποίος έχει προτείνει ήδη τον Ριβερόλα και τον Πατσέκο
Keywords
Τυχαία Θέματα