Απο το Λογιστήριο του «κράτους» στον ΟΔΔΧ «ιδιοκτησίας» της Goldman, τα λάφυρα o Παπακωνσταντίνου

Γράφει ο Παναής από τα Μέγαρα

Η Goldman αποφασίζει, ο ΓΑΠ και ο Παπακωνσταντίνου απλά εκτελούν.

Ο ελεγχος των οικονομικών της Ελλάδας περνάει όλο και σε περισσότερους ανθρώπους της Goldman Sachs, που περιέργως δεν έχει κληθεί ακόμη σε απολογία απο τη Βουλη
των ανελέητων φονιάδων του ελληνικου λαού, αυτών που καθε βράδυ κράζουν σαν.....
κοράκια στα ΜΜΕ.

Οι διαδικασίες ελέγχου και διαφάνειας συνεχως απλοποιούνται υπέρ των δανειστών. Αντιδραση στο κοινοβούλιο καμμία. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απών. Ο Σαμαράς απών. Ο Καρατζαφέρης απών. Η Παπαρήγα απούσα. Η Υπατία της Βουλης απούσα.

Η διαχείριση των διαθεσίμων του κράτους, κάτι που απαιτεί διαφάνεια, μεταφέρεται από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΧ), στον οποίο υπεύθυνος ειναι ένας πρώην υπάλληλος της αμαρτωλής Goldman Sachs.

Το Λογιστήριο του Κράτους δεν είχε ακουστεί ποτέ για ατασθαλίες αλλά τώρα που πλέονν πάμε για αναδιάρθωση, δεν πρέπει όλοι να ξέρουν τι γινεται. Χρειάζεται λιγότερη διαφάνεια. Γιαυτο και ο Παπ, ο άνθρωπος που έψαχνε για λεφτά στη Κίνα με τη Goldman, κατι που είχε ακουστει σε πολλα Ασιατικά ΜΜΕ αλλά όχι στα δανειζόμενα απο τις τράπεζες Ελληνικα ΜΜΕ αποφάσισε τη μεταφορά του ελέγχου των διαθεσίμων στον ΟΔΔΧ. Πρόκειται για ένα καόμη σκάνδαλο.

Εν τω μεταξύ φαίνεται ότι τα Αγγλικά Διακστήρια έχουν προχωρήσει σε πωληση ελληνικών νησιών βασει των ρητρών του αντισυνταγματικου μνημονιου που μετα ένα χρόνο ανακαλυψαν οι ακαδημαικοί πατέρες, εκείνοι που και επι χούντας ήταν απούσες. Δεν δικαιολογειται αλλοιώς να μη ξέρει η κυβέρνηση ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ στο διαδίκτυο.

Αυτος ακόμα εδώ είναι; Γιατι δεν βγάινουν όλοι οι πολιτικοι αρχηγοί να του πουν την αντρική φράση... ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΨΕΥΤΗ.

ΜΑ γιατι όλοι ήσαν και είναι στο κόλπο. Μα γιατι παίζουν θέατρο.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα