Αίγιο: Θλίψη για το θάνατο του πρώην αντιδημάρχου Γεώργιου Καβούνη

19:13 17/11/2012 - Πηγή: 24wro
Τα ξημερώματα του Σαββάτου 17 Νοεμβρίου έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 74 ετών...
ο πρώην αντιδήμαρχος Αιγίου Γεώργιος Χρυσ.Καβούνης, μετά από μακροχρόνια ασθένεια.

Ο εκλιπών είχε εκλεγεί πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος επί δημαρχείας του αειμνήστου Γεωργίου Παναγόπουλου το 1975 και παρέμεινε επί σειρά ετών στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγίου. Παράλληλα, επί δημαρχείας αειμνήστου Αλέκου Μέγαρη είχε οριστεί πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Αιγίου. Ο ίδιος εργαζόταν στον ΟΤΕ και εκτός από την μακρόχρονη ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είχε ασχοληθεί και με τον αθλητισμό, καθώς είχε διατελέσει μέλος των Δ.Σ. του τότε Εθνικού Σταδίου Αιγίου και του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Γνωστός για την ευθυκρισία και το χιούμορ του, ήταν παντού ευπρόσδεκτος ενώ η γειτονιά του στον Συνοικισμό Νικολάου Πλαστήρα μιλάει για μια πραγματικά μεγάλη απώλεια για την τοπική κοινωνία.

Ήταν παντρεμένος με την Βασιλική Ροδοπούλου και είχε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Χρυσόστομο και τη Μαρία, η οποία εξελέγη το 2010 σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου.

Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή στις 2 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κων/νου και Ελένης-Αγίας Άννης στον Συνοικισμό και μετά θα προσφερθεί καφές στο κυλικείο του Κοιμητηρίου. Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα υπέρ του Καλού Σαμαρείτη.

filodimos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα