Αυστρία: Μπορεί τη νίκη η Στουρμ

14:20 11/5/2011 - Πηγή: 24wro
Σε εξέλιξη έχουμε και την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αυστρίας...
με τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα και αρκετές ομάδες βρίσκονται στο κόλπο για τον τίτλο.

ΒΑΚΕΡ ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΡΙΝΤ

Βάκερ: Αντίο στην Ευρώπη είπε η Βάκερ με την ήττα από τη Μάτερσμπουργκ με σκορ 2-1. Περιμένει τα νέα από την έφεση που έχει ασκήσει σχετικά με την αδειοδότηση. Εκτός ο μπακ Χάρντινγκ, ο μέσος Ιλντίζ και ο πορτιέρο Γκρούνβαλντ.


Ριντ: Αγωνίστηκε στο ντέρμπι με την Γκρατς με στόχο να μη
χάσει. Και τα κατάφερε αποσπώντας την ισοπαλία (0-0), αφού το μεγάλο της όπλο είναι η άμυνά της. Δεν υπάρχουν αναφορές για απουσίες.




ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ – ΛΙΝΤΣΕΡ


Νέουσταντ: Επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις και στις ήττες, χάνοντας αυτή τη φορά από την Σάλτσμπουργκ με σκορ 4-0. Σε ακόμη ένα ματς θα παραταχθεί με πολλές απουσίες στην αμυντική γραμμή. Θα λείψουν επίσης οι μέσοι Σίνκερ (31/0), Ράιτερ (23/0), Κόλουσεκ (14/0).


Λίντσερ: Αντίο στην κατηγορία είπε η ομάδα. Όχι εξαιτίας της ήττας στη Βιέννη από την Αούστρια (5-0), αλλά επειδή λόγω χρεών δεν πήρε άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Τιμωρημένος ο αμυντικός Λούκας (13/0).




ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ
Ραπίντ Β.: Με το «Χ» στο Κάπφενμπεργκ η Ραπίντ αποχαιρέτησε κάθε ελπίδα για τον τίτλο. Στις πολλές απουσίες προστέθηκε και του πολύτιμου μέσου Κούλοβιτς (14/1). Επιστρέφει ο μέσος Πρόκοπιτς (9/1).


Μάτερσμπουργκ: Σε άνοδο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η ομάδα. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την Βάκερ με σκορ 2-1. Θα αγωνιστεί χωρίς τους μέσους Φάργκας, Ναουμόσκι και Χόλερ.






ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ
Στουρμ: Δεν έχει κερδίσει στα τελευταία οκτώ παιχνίδια την Αούστρια και θα το επιδιώξει αυτή τη φορά. Δεν θα αγωνιστούν σήμερα οι μέσοιΧολζ (30/4) και Μεβούνγκου.
Αούστρια: Κέρδισε μετά από σχεδόν ένα μήνα ξεσπώντας στη Λίντσερ με 5-0, με πρωταγωνιστή τον Λιντς που έβαλε τα δύο. Έχει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος. Εκτός ο χαφ Βόρισεκ.


Στο... ψαχνό: Νομίζουμε πως ήρθε επιτέλους η ώρα να κερδίσει η Στουρμ την Αούστρια γι αυτό θα ποντάρουμε στον άσο του 2,28 από την 10bet. Κανένα πρόβλημα δεν θα αντιμετωπίσει στην έδρα της Νέουσταντ και θα πάρει τη νίκη με τον άσο στο 1,46.

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα