ΑΕΚ: Επιχείρηση επαναφορά στην ηρεμία

00:15 20/5/2011 - Πηγή: 24wro
Είναι γεγονός πως ολόκληρη η αποστολή της ΑΕΚ «έβραζε» μετά το ματς στην Τούμπα.

Παρόλα αυτά ο Μανόλο Χιμένεθ ξέρει καλύτερα από τον καθένα, πως με τον θυμό και την ένταση αφενός δεν γυρίζουν πίσω οι χαμένοι βαθμοί και αφετέρου μπορούν να αποδειχθούν και…τορπίλη στην καλή συνέχεια.

Και ο Ισπανός τεχνικός προσπάθησε στην σημερινή προπόνηση να ρίξει τους τόνους και να εκτονώσει την ένταση, επιχειρώντας να επαναφέρει την ομάδα σε κανονικούς ρυθμούς.

Έδειχνε ευδιάθετος και προσπάθησε να λειτουργήσει σαν να
μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα στην Τούμπα. Μάλιστα απέφυγε να κάνει αναφορές στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ούτε καν για να επισημάνει τυχόν λάθη, όπως γίνεται συνήθως. Πρώτο μέλημα του Χιμένεθ, είναι να ξεχαστεί και η ήττα και κυρίως ο τρόπος που αυτή ήρθε και οι παίκτες του να επικεντρωθούν στην προετοιμασία για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ένα ματς για το οποίο έχει προκύψει ένα επιπρόσθετο πρόβλημα για τον Ισπανό τεχνικό. Ο Γρηγόρης Μάκος που αποβλήθηκε δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Και με τον Παντελή Καφέ να προσπαθεί ακόμα να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, τίθεται ένα ζήτημα για τις θέσεις των χαφ. Αφήστε που υπάρχει η δεδομένη κόπωση και στον Πάπα Ντιόπ. Όπως και να έχει βέβαια, δεν τίθεται θέμα ξεκούρασης, αφού υπάρχουν πλέον μόλις δυο κρίσιμα ματς μέχρι και το φινάλε της σεζόν.

Από την άλλη το θετικό για τον Χιμένεθ, είναι πως σε ένα τόσο σκληρό παιχνίδι όπως αυτό της Τούμπας, δεν υπήρξε καμία άλλη απώλεια πλην της αποβολής του Μάκου. Ο τραυματισμός του Δέλλα στο κεφάλι και του Καράμπελα δεν εμπνέουν καμία ανησυχία, ενώ δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα με άλλον «κιτρινόμαυρο».

theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα