VIDEO: Σφάξιμο αλά γαλλικά!

14:16 9/12/2011 - Πηγή: 24wro
Βίντεο που εξηγεί πώς τρεις φορές γαλλικές ομάδες έχουν κλεψει την πρόκριση από τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση του ...
Tσάμπιονς Λιγκ, "ψαρέψαμε" στο διαδίκτυο.Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές έχει χάσει στις λεπτομέριες τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου του ο Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα να προκριθούν γαλλικές ομάδες στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Με αφορμή τον αποκλεισμό των "ερυθρόλευκων" εξαιτίας
της αναπάντεχης νίκης της Μαρσέιγ στο "Βεστφάλεν", δημιουργήθηκε βίντεο που εξηγεί αναλυτικά τα όσα έχουν συμβεί σε άλλες δύο περιπτώσεις στο παρελθόν και ο Ολυμπιακός είδε γαλλικές ομάδες να του παίρνουν το εισιτήριο μέσα από τα χέρια.
Με τίτλο "UEFA, PLATINI, OLYMPIAKOS & THE FRENCH JOKE" το βίντεο ανατρέχει στο 2001 όταν ο Ολυμπιακός έπαιζε την πρόκριση στο Ζερλάν με αντίπαλο την Λιόν. Οι Πειραιώτες χρειάζονταν ένα βαθμό για να βρεθούν στην επόμενη φάση και τελικά ηττήθηκαν με 1-0 σε ένα ματς που τους ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Τζιοβάνι, ενω δεν τους δόθηκε και πέναλτι σε ανατροπή του Άλβες. Οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν στους 9 βαθμούς, αλλά η Λιόν υπερτερούσε.
Πριν φτάσουμε στο σήμερα, γίνεται άλλη μια ...στάση στη σεζόν 2004-05. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε την πρόκριση στο Άνφιλντ από την γκολάρα του Τζέραρντ λίγο πριν το φινάλε, όμως σύμφωνα με το εν λόγω βίντεο, δεν ήταν η Λίβερπουλ αυτή που στέρησε το εισιτήριο από τους Πειραιώτες.Ήταν η Μονακό και μάλιστα άδικα.
Στο ματς των δύο ομάδων στο "Λουί Ντε" δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Ολυμπιακού, όταν από κεφαλιά του Οκκά η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Έτσι, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο με 2-1. Δεν είναι όμως, μόνο αυτό. Στην αναμέτρηση τον Μονεγάσκων με τη Λίβερπουλ, ο Σαβιόλα κάνει χέρι πριν σκοράρει και χαρίσει τη νίκη στη γαλλική ομάδα με 1-0.
Η Μονακό τερμάτισε πρώτη στον όμιλο με 12 βαθμους ένω Ολυμπιακός και Λιβερπουλ ακολούθησαν με 10. Την τελευταία αγωνιστική μάλιστα, η Μονακό είχε περάσει με το εκκωφαντικό 0-5 από την έδρα της Λα Κορούνια.
Συμπτώσεις; Όπως το πάρει κάνεις...
Keywords
Τυχαία Θέματα