VIDEO: Ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το σκάνδαλο Κλίντον – Λεβίνσκι!

04:47 18/2/2012 - Πηγή: 24wro

Ξανά στην επικαιρότητα θα βρεθεί μετά από χρόνια το όνομα της Monica Lewinsky...

Ο λόγος είναι ένα οκτάωρο ντοκιμαντέρ που ετοίμασε το αμερικανικό δίκτυο PBS, με το πρώτο μέρος να προβάλλεται την Δευτέρα το βράδυ.

Έτσι, 13 χρόνια μετά την ερωτική περιπέτεια με την Μόνικα Λεβίνσκι Ο Μπιλ Κλίντον και η σύζυγός του Χίλαρι θα «αναγκαστούν» να ακούσουν πιπεράτες ιστορίες γύρω από το σκάνδαλο που συγκλόνισε τις ΗΠΑ την δεκαετία του '90.

Το ντοκιμαντέρ
με τίτλο: «Τα χρόνια του Κλίντον» αναφέρεται κυρίως στην προσωπική του ζωή.
«Όταν μπήκε στον Λευκό Οίκο το 1992, ήταν ακόμη πιο δύσκολο για το πρόεδρο να συγκρατήσει τον εαυτό του. Και όταν πια η Λεβίνσκι εμφανίστηκε στο γραφείο του, η αυτοσυγκράτησή του διαλύθηκε», αναφέρει ο νομικός υπεύθυνος του Λευκού Οίκου Ken Gormley. «Υπήρχαν αυτές οι σπίθες πάθους από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν αυτοί οι δύο», αποκάλυψε ακόμα.
Ένας από τους πιο στενούς συμβούλους του Μπιλ Κλίντον, ο Dick Morris, εμφανίζεται στο βίντεο να υποστηρίζει πώς «Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με την Μόνικα, ο πρόεδρος μου έστειλε μήνυμα και του τηλεφώνησα. Όπως μου είπε «Από τότε που ήρθα εδώ στον Λευκό Οίκο έπρεπε να «αφοπλίσω» το κορμί μου, σεξουαλικά εννοώ, αλλά τα έκανα θάλασσα μ' αυτό το κορίτσι. Δεν έχω κάνει αυτά που λένε ότι έκανα, αλλά έκανα τόσα πολλά που δεν μπορώ να αποδείξω την αθωότητά μου».
Δείτε ένα μέρος από το ντοκιμαντέρ:

mediagate.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα