VIDEO: Μακελειό σε εμπορικό κέντρο του Μιλγούοκι με τρεις νεκρούς

11:35 22/10/2012 - Πηγή: 24wro
Τουλάχιστον τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες μετά από πυροβολισμούς κοντά σε εμπορικό κέντρο στο Μιλγουόκι...
Νεκρός και ο ένοπλος που έσπειρε τον πανικό.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τέσσερις ακόμα τραυματίστηκαν μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε ινστιτούτο ομορφιάς, κοντά σε εμπορικό κέντρο στα προάστια του Μιλγούοκι, στο Γουισκόνσιν των ΗΠΑ.

Λίγο αργότερα νεκρός βρέθηκε κοντά στον τόπο των πυροβολισμών και ο 45χρονος ύποπτος Ράντκλιφ Χότον ο θάνατος του οποίου προήλθε εξαιτίας
τραυματισμού από σφαίρα.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι NBC, η τοπική αστυνομία αναζητά έναν μαύρο Αμερικανό ο οποίος διέφυγε με ένα αυτοκίνητο Μάζντα.

Από τους επτά τραυματίες, οι τέσσερις φέρουν μόνο ελαφρά τραύματα. Η κατάσταση των υπόλοιπων τριών δεν έχει διευκρινιστεί.
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο δράστης μπήκε στο ινστιτούτο ομορφιάς της κωμόπολης Μπρούκφιλντ, στα προάστια του Μιλγουόκι με σκοπό να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του και την κόρη τους.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε μια νεαρή γυναίκα να βγαίνει ξιπόλητη από το κτίριο και να τρέχει στο πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου "ουρλιάζοντας, κλαίγοντας και φωνάζοντας βοήθεια".

"Επαναλάμβανε συνέχεια: πυροβόλησαν τη μητέρα μου", είπε ο μάρτυρας αυτός. Ένας δεύτερος υποστήριξε ότι είδε μια γυναίκα να τρέχει στο δρόμο, καταδιωκόμενη από έναν ένοπλο.

Σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το ινστιτούτο ομορφιάς βρίσκεται το πολυτελές ξενοδοχείο Σέρατον όπου το 2005, σε παρόμοιο επεισόδιο σκοτώθηκαν επτά άνθρωποι και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν.

tnsite.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα