Tα φώτα στον «Βασιλιά» και στον «πιστό στρατιώτη»

20:00 19/5/2011 - Πηγή: 24wro
Έσταζε μέλι ο τεχνικός των Μαϊάμι Χιτ...
Έρικ Σποέλστρα, για τους Λεμπρόν, Ουέιντ αλλά και για τον Χάσλεμ, που βοήθησε σημαντικά. Κι αν για τους big two, τα σχόλια ήταν τα… αναμενόμενα («Είναι και οι δύο σπουδαίοι παίκτες και παίζουν πάντα καλά όταν βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο όπως σήμερα. Ειδικά ο Λεμπρόν  ήταν εξαιρετικός και στις δύο πλευρές του παρκέ») το ίδιο εγκωμιαστικά ήταν τα όσα ακούστηκαν για τον Ουντόνις Χάσλεμ.



«Αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για μας.
Είναι πραγματικός πολεμιστής. Αντιπροσωπεύει όλα όσα πρεσβεύει η ομάδα μας. Είναι ο ηγέτης της άμυνάς μας. Είναι σκληρός, έξυπνος και δίνει τα πάντα όποτε βρίσκεται στο παρκέ» τόνισε ο Σποέλστρα για τον δυναμικό φόργουορντ, του οποίου ο τραυματισμός τον άφησε εκτός δράσης για αρκετούς μήνες.

«Ουσιαστικά δεν είχε παίξει σε κάποιο παιχνίδι όλο αυτό το διάστημα και ήταν αίνιγμα για εμάς τι θα κάνει σήμερα. Βλέποντάς τον πάντως στο παρκέ αναρωτιόμουν γιατί δεν πήρα την απόφαση να τον στείλω στο παρκέ νωρίτερα» πρόσθεσε ο νεαρός κόουτς.

Πάντως, ο Χάσλεμ παραδέχθηκε ότι όσο κυλούσε το παιχνίδι έμενε από δυνάμεις! Για την ακρίβεια, τόνισε: «Δεν μπήκα με σκοπό να σκοράρω. Ηθελα να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορούσα και κυρίως στον τομέα των ριμπάουντ που δεν τα πήγαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι. Στο τέλος βέβαια... έμεινα από βενζίνη. Οτι έκανα όμως δεν θα είχε καμία σημασία αν δεν κερδίζαμε σήμερα».

Χαρούμενος για τη νίκη και ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ο «Βασιλιάς» σημείωσε τους 9 από τους τελευταίους 12 πόντους των Heat και ανέλαβε δράση όταν εκείνοι είχαν κολλήσει για πάνω από ένα πεντάλεπτο στους 73 πόντους, οδηγώντας τους εκ τους ασφαλούς στο break με 85-75.  «Κάνω ότι χρειάζεται στους τελικούς. Είναι δύο ομάδες που ξέρουν και παίζουν σκληρή άμυνα. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις χώρο και να μπορέσεις να κάνεις καλά σουτ, γιατί οι άμυνες είναι πολύ πιεστικές! Πρέπει να είσαι υπομονετικός και να περιμένεις να χτυπήσεις την κατάλληλη στιγμή!», τα λόγια του King!
bettv 
Keywords
Τυχαία Θέματα