OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Συμφωνία με Μίλαν για Ντιντάκ!

19:05 26/5/2011 - Πηγή: 24wro
Συμφωνία Ολυμπιακού-Μίλαν για τον μονοετή δανεισμό του Ντιντάκ Βιλά...
στον Θρύλο προέκυψε κατά τη χθεσινή συνάντηση του Εντουάρντο Μαθία με τον μάνατζερ του 20χρονου Ισπανού αριστερού μπακ και τον αθλητικό διευθυντή των «ροσονέρι». Χρόνο για να πάρει την απόφασή του έχει ζητήσει ο παίκτης.
Ο Ντιντάκ Βιλά θεωρείται ήδη σε Ισπανία και Ιταλία ένα από τα ανερχόμενα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Άλλωστε, η Μίλαν δεν ξόδεψε τυχαία 4 εκατ. ευρώ τον περασμένο Γενάρη για τον αγοράσει από την Εσπανιόλ στα είκοσί του χρόνια.
Μπορεί μέσα σε αυτό το εξάμηνο να μην πήρε χρόνο συμμετοχής στους πρωταθλητές Ιταλίας, ωστόσο το ταλέντο και η προοπτική για το μέλλον του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είναι δεδομένα. Στην παρούσα φάση οι «ροσονέρι» επιθυμούν να τον παραχωρήσουν δανεικό σε μια ομάδα όπου θα πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά ταυτόχρονα θα παίξει μπάλα στο υψηλότερο επίπεδο. Σε αυτό το σημείο της… ιστορίας μπήκε ο Ολυμπιακός!
Ερνέστο Βαλβέρδε και Εντουάρντο Μαθία γνωρίζουν πολύ καλά τον Ντιντάκ και φυσικά τον θέλουν σαν… τρελοί στον Θρύλο, αφού ο νεαρός Ισπανός αριστερός μπακ ταιριάζει «γάντι» στο ποδόσφαιρο που διδάσκει ο «τσινγκούρι». Όταν δεν μαθεύτηκε στην ποδοσφαιρική πιάτσα ότι ο παίκτης είναι διαθέσιμος για δανεισμό, στον Ολυμπιακό δεν το σκέφτηκαν καθόλου. Με εντολή του Βαλβέρδε, η διοίκηση του Θρύλου κινήθηκε αστραπιαία για να «κλείσει» τον παίκτη, έστω και ως δανεικό, την ώρα που φυσικά ενδιαφέρονται για αυτόν ουκ ολίγοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.
Χθες, ο Εντουάρντο Μαθία βρέθηκε στο Μιλάνο και εκεί συναντήθηκε με τον διάσημο μάνατζερ του Ντιντάκ, Μίνο Ραϊόλα και τον αθλητικό διευθυντή της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι (φωτό). Όπως γράφει σήμερα ο Πρωταθλητής, ο Ραϊόλα λειτούργησε σαν σύμμαχος του Θρύλου, ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για να πιάσει Λιμάνι ο ταλαντούχος μπακ. Κάπως έτσι, οι δύο ομάδες δεν άργησαν καθόλου να τα βρουν και ουσιαστικά ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει τον ποδοσφαιριστή τουλάχιστον στο κομμάτι που αφορά στην ομάδα του, τη Μίλαν. Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι πήραν από τους πρωταθλητές Ιταλίας και τον πρώτο λόγο στην περίπτωση που αποφασίσουν να τον πουλήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι, χωρίς βέβαια να έχει οριστεί ακόμη κάποια ρήτρα, καθώς η Μίλαν έχει επενδύσει στον παίκτη.
Το μόνο που απομένει πλέον, είναι να συμφωνήσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής και να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει τον μονοετή δανεισμό του. Ακόμη πάντως «ζυγίζει» τις επιλογές του, αφού έχει ζητήσει από τη Μίλαν να πάρει λίγο χρόνο μέχρι να αποφασίσει.
 Στο Λιμάνι πάντως έχουν ήδη αρχίσει το… ψηστήρι! Άλλωστε, ο Ολυμπιακός ενός… νταμπλ και μιας παρουσίας –τουλάχιστον– στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί σημαντικό δέλεαρ για έναν ποδοσφαιριστή που κάνει τα πρώτα μεγάλα βήματα της επαγγελματικής καριέρας του…
Keywords
Τυχαία Θέματα