OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κίνηση για Γέστε

23:55 7/7/2011 - Πηγή: 24wro
Τη στιγμή, όπου η υπόθεση του Κάρλος Σάντσες φαίνεται να έχει …
«παγώσει», στον Ολυμπιακό εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ενίσχυσης στη θέση του επιτελικού μέσου, με τον Φρανθίσκο Γέστε να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα.
Έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα θέλουν να είναι στον Ολυμπιακό όσον αφορά την μεταγραφική τους ενίσχυση. Σε μία χρονική περίοδο όπου η υπόθεση του Κάρλος Σάντσες φαίνεται να
έχει «παγώσει», οι «ερυθρόλευκοι» εξακολουθούν να έχουν ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα το όνομα του Φρανθίσκο Γέστε.
Ο 32χρονος Βάσκος μέσος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό μιλώντας στο στενό του περιβάλλον. Ο αριστεροπόδαρος χαφ, που έχει συνεργαστεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε κατά την κοινή τους θητεία στην Αθλέτικ Μπιλμπάο ψάχνει ένα νέο κίνητρο στην καριέρα του και μάλιστα θεωρεί πως ο Ολυμπιακός μπορεί να καλύψει τις αγωνιστικές του ανάγκες, καθώς είναι μία ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Σημαντικό ρόλο στην συγκεκριμένη υπόθεση παίζει το γεγονός πως έχει μάνατζερ τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ, που εκπροσωπεί και τον Ερνέστο Βαλβέρδε έχει πολύ καλή και στενή συνεργασία με τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Έπειτα από όλα τα παραπάνω, δεν θα πρέπει λοιπόν να αποκλειστεί η πιθανότητα να υπάρξουν ουσιαστικές εξελίξεις μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα