O Tζέιμς Μποντ πάει Τουρκία

09:52 12/9/2012 - Πηγή: 24wro
Λίγοι μήνες απομένουν μέχρι την 1η Νοεμβρίου, ημερομηνία πρώτης προβολής της τελευταίας... επίσημης ταινίας Τζέιμς Μποντ στην Ελλάδα.

Ως γνωστόν το «Skyfall», η 23η περιπέτεια στη μεγαλύτερη και μακροβιότερη «σειρά» ταινιών στην ιστορία του κινηματογράφου που κλείνει εφέτος μισό αιώνα ζωής, γυρίστηκε από τον Σαμ Μέντες στην πρώτη 007 σκηνοθετική απόπειρά του. Πολύ πιο έμπειρος όμως στο κλίμα της ταινίας είναι ο πρωταγωνιστής της, Ντάνιελ Κρεγκ που υποδύεται για τρίτη φορά στην καριέρα του τον ήρωα μετά το «Casino Royal»
και το «Quantum of Solace».

Αυτή την φορά η πίστη του βρετανού πράκτορα της ΜΙ6 απέναντι στο πρόσωπο της προϊσταμένου του Μ (Τζούντι Ντεντς) δοκιμάζεται. Το παρελθόν της έρχεται να την στοιχειώσει και ο 007 καλείται να καταδιώξει και να καταστρέψει την απειλή, ακόμη και αν το κόστος θα είναι απόλυτα προσωπικό.

Η εταιρία διανομής της ταινίας στην Ελλάδα (Feelgood Entertainment) παραχώρησε μια πρώτη γεύση από τα γυρίσματα της ταινίας που πραγματοποιήθηκαν στην Τουρκία (Αντάνα και Κωνσταντινούπολη). Γυρίσματα επίσης έχουν πραγματοποιηθεί στην Σαγκάη, στην Σκοτία και φυσικά, στην γεννέτειρα του κινηματογραφικού ήρωα, τα στούντιο Pinewood της Αγγλίας.

tovima.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα