NBA: Να φοβίσουν με το «καλημέρα»!

16:30 17/4/2011 - Πηγή: 24wro
Αυτός είναι ο στόχος τόσο για τους Σαν Αντόνιο Σπερς ...
όσο και για τους Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι θέλουν να μπουν «εκκωφαντικά» στη σειρά των αναμετρήσεών τους κόντρα σε Γκρίζλις και Χόρνετς αντίστοιχα, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στους επόμενους μεγάλους αντιπάλους, πως το φετινό «δαχτυλίδι» θα πάει στο δικό τους… δάχτυλο!



ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ – ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ

Σπερς: Με τον Μανού Τζινόμπιλι κανονικά στη σύνθεσή τους, τα «σπιρούνια» θέλουν να «καταρρακώσουν» από την πρώτη κιόλας αναμέτρηση την ψυχολογία των Γκρίζλις, με σκοπό να ξεμπερδεύουν όσο γρηγορότερα
γίνεται για τα πιο «σοβαρά» παιχνίδια που έρχονται. Ιδανικοί βέβαια «αυτόχειρες» οι παίκτες του Πόποβιτς, αφού μετά την ήττα στην Αριζόνα από τους Σανς στο τελευταίο τους παιχνίδι στη «regular season», αν πάνε στον μεγάλο τελικό της χρονιάς, θα το κάνουν με μειονέκτημα έδρας. Δύο δύσκολες νίκες είχε πετύχει η τριανδρία Τζινόμπιλι-Ντάνκαν-Πάρκερ κόντρα στον προσεχή αντίπαλο εντός έδρας στην κανονική περίοδο, η μία μάλιστα στην παράταση, ενώ τις δύο αντίστοιχες που ταξίδεψε στο Μέμφις, έφυγε με «σκυμμένα τα κεφάλια». Όλα τα «σπιρούνια» έτοιμα και στη διάθεση του προπονητή τους.


Γκρίζλις: Ο Λιονέλ Χόλινς το είπε ξεκάθαρα: «Δεν φορτσάραμε στη σεζόν για να είμαστε ξεκούραστοι και να περάσουμε τους Σπερς». Αστεία ή όχι, οι «αρκούδες» δείχνουν να το πιστεύουν και αν συνυπολογίσουμε την πρότερη… συμβίωση των δύο αντιπάλων νωρίτερα στη χρονιά, το γεγονός πως το μεταξύ τους σκορ είναι στο 2-2 και μάλιστα με την ομάδα από το Μέμφις να έχει καλύτερες διαφορές στις δικές της νίκες, αφήνει περιθώρια ερωτημάτων για το ποιά ομάδα θα συνεχίσει στην επόμενη φάση. Το μεγάλο πρόβλημα των φιλοξενουμένων δεν είναι άλλο από το ότι θα αναγκαστούν να στερηθούν τον Ρούντι Γκέι για το υπόλοιπο της περιόδου, απών και ο Ξαβιέρ Χένρι (σούτινγκ γκαρντ). «Αγώνα δρόμου» για να προλάβει κάνει ο πλέι μέικερ Τζέισον Ουίλιαμς.



ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΛΕΪΚΕΡΣ – ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΝΣ ΧΟΡΝΕΤΣ


Λέικερς: Το πιο ξεκάθαρο ίσως φαβορί από τα οκτώ ζευγάρια της postseason σε Ανατολή και Δύση, αφού οι «λιμνάνθρωποι» είναι «δέκα κλάσεις» πάνω από τους Χόρνετς, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να προβάλλουν όσο μεγαλύτερη αντίσταση μπορούν, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως θέλουν ένα «θαύμα» για να προχωρήσουν παραπέρα. Τέσσερις φορές συναντήθηκαν φέτος οι δύο προσεχείς αντίπαλοι, νικητές και στα τέσσερα παιχνίδια οι παίκτες του Φιλ Τζάκσον. Τα προβλήματα για τον ψαρομάλλη τεχνικό των Λέικερς, εντοπίζονται στον γκαρντ Στίβεν Μπλέι και τον φόργουορντ Ματ Μπέιρνς, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και είναι αμφίβολοι, όπως και ο Άντριου Μπάινουμ (σέντερ), ο οποίος τραυματίστηκε κόντρα στους Σπερς. Σίγουρα εκτός ο Ντέβιν Ίμπανκς (φόργουορντ).


Χόρνετς: Τον σταυρό τους, την προσευχή τους, πέντε έξι τάματα στον προστάτη άγιο της πορτοκαλί μπάλας, καμιά δωροδοκία και πάλι δεν βλέπουμε τους Χόρνετς να μπορούν να κοντράρουν στα
Keywords
Τυχαία Θέματα