Backstage από το πρώτο live του Greek Idol

15:30 17/4/2011 - Πηγή: 24wro
Το χθεσινοβραδινό Greek Idol  επιτέλους έκανε...
την πρεμιέρα του και όπως είναι λογικό κάποιοι στεναχωρήθηκαν, κάποιοι χάρηκαν και κάποιοι περίμεναν στη γωνία για να κρίνουν. Το Queen.gr βρέθηκε στα παρασκήνια του μουσικού talent show και μίλησε τόσο με την κριτική επιτροπή, όσο και με τα παιδιά που αποχώρησαν. Η τηλεθέαση άγγιξε το 38 % και όλα όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες είναι άκρως ενδιαφέροντα και σας μεταφέρουμε με αντικειμενικότητα.
Η κριτική επιτροπή έφτασε στα στούντιο pro στο Πικέρμι λίγο μετά τις 17.30 για να ετοιμαστούν αλλά και να δουν τις τελευταίες πρόβες των διαγωνιζομένων. Καθόλου άγχος, πολύ κέφι.

Η Ρούλα Κορομηλά με τον οδηγό της Γιάννη πολύ νωρίτερα είχε βρεθεί στο καμαρίνι της και μαζί με τον σκηνοθέτη της Περικλή Ασπρούλια αλλά και την παραγωγή του παιχνιδιού «χτένιζε» στην κυριολεξία την «σκαλέτα» του σχεδόν τετράωρου προγράμματος. Οι αποχωρήσεις των πέντε παιδιών έφεραν αντιδράσεις. Χρήστος Τσουνάμης, Χρύσα Μπανδελή, Χρύσανθος Καντερές, Μαριάνα Μαλατζή και Κατερίνα Μορένα άξιζαν δεύτερης ευκαιρίας αλλά η επιτροπή και το κοινό είχε δύσκολο έργο.

Μιλήσαμε με την19χρονη θεολόγο -που προσωπικά θεωρώ ότι αδίκησαν με το αποτέλεσμα- από τα Ιωάννινα την Χρύσα και μας είπε: «Ήταν άδικο αλλά αποδέχομαι το αποτέλεσμα. Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου και ειλικρινά δεν το περίμενα».

Η Κατερίνα από την άλλη πλευρά ανέφερε στο Queen.gr: «Το κοινό αποφάσισε και είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε. Αγαπάω το τραγούδι και δε θα το αφήσω ποτέ» μας είπε με δακρυσμένα μάτια.

Δεν πέρασαν ούτε δύο λεπτά από το κλείσιμο του show  και η Έλλη Κοκκίνου έφυγε τρέχοντας από την πίσω πόρτα του στούντιο για να προλάβει να είναι στην ώρα της στο "TEATRO" όπου εμφανίζεται με τον Βασίλη Καρρά. Μάλιστα δεν την πρόλαβαν ούτε καν οι δημοσιογράφοι του ALPHA για να κάνει τις προγραμματισμένες δηλώσεις μετά το τέλος της βραδιάς!

Το show ήταν εκπληκτικό! Η σκηνοθεσία και η τηλεοπτική κάλυψη ήταν ίσως ότι καλύτερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Μία μόνο  κάμερα-γερανός στοίχισε περίπου 300.000 ευρώ.

Ο Δημήτρης Τικτόπουλος, στην έναρξη, που είναι γεννημένος γι αυτό ήταν εκπληκτικός. Η Μαλού ήταν απολαυστική όπως και ο Τσακαλάκος που μάγεψε με την άνεση του στη σκηνή.

Ο Κώστας Καπετανίδης ανέφερε: «Είναι απίστευτο το ταλέντο τους και θα δυσκολευτούμε πολύ για το αποτέλεσμα. Έχουμε τρομερή διάθεση και νομίζω και οι τηλεθεατές θα το ευχαριστιούνται».

Από την άλλη η Έλλη Κοκκίνου, στο παρθενικό της ντεμπούτο στην τηλεόραση, είπε στο Queen.gr: «Φοβερό κοινό. Μοναδική η Ρούλα. Χαίρομαι που είμαι εδώ και βλέπω πάνω στην σκηνή επαγγελματίες και καλά παιδιά».

Λίγο μετά τις 23.15 πάνω στο stage ανέβηκε η Πέγκυ Ζήνα που παραδέχτηκε ότι είναι έγκυος. Δυναμική, χαμογελαστή, τραγούδησε ζωντανά και απογείωσε τα μηχανάκια της AGB.

Ραντεβού πλέον την Δευτέρα του Πάσχα με το δεύτερο live του GREEK IDOL
Keywords
Τυχαία Θέματα