NBA: «Αγγαρεία» πριν την ουσία

17:40 9/4/2011 - Πηγή: 24wro
Με… «αγγαρειοδουλειά» μοιάζουν οι εναπομείνασες αγωνιστικές...
στον «μαγικό κόσμο» του NBA, αφού το «σιτάρι» έχει ξεχωρίσει ήδη από το «άχυρο», με τις 16 ομάδες που θα λάβουν μέρος στην «post season» να είναι ήδη γνωστές.






Πέντε τα παιχνίδια σήμερα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ας τα δούμε όμως ένα - ένα αναλυτικά:




ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ – ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΩΚΣ


Γουίζαρντς: Μία
ακόμα ήττα για τους Γουίζαρντς, αυτή τη φορά από τους Σέλτικς στη Βοστώνη με 104-88 παραμένοντας στη 13η θέση της Ανατολής παρέα με τους Ράπτορς. Ανταγωνιστικοί μέχρι και το πρώτο ημίχρονο στο «TD Garden» οι «μάγοι», οι οποίοι το ολοκλήρωσαν υπολειπόμενοι μόλις τρεις πόντους των Σέλτικς (59-56). Κόντρα στους Χωκς θέλουν τη νίκη, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τη σεζόν με θετικές εντυπώσεις, μπορούν να τα καταφέρουν αφού στο «Verizon Center» έχουν αξιοπρεπή παρουσία (18-21 το σχετικό ρεκόρ) σε αντίθεση με τα εκτός έδρας ματς.


Χωκς: Η ήττα στο «Conseco Fieldhouse» της Ινδιανάπολις από τους Πέισερς με 114-102, ήταν η τρίτη διαδοχική για τα «γεράκια» του Λάριο Ντρου, τα οποία έχουν εξασφαλίσει ήδη την πέμπτη θέση της Ανατολής και κάνουν συντήρηση δυνάμεων για τα πρώτα παιχνίδια της «post season» απέναντι στους Μάτζικ του Ντουάιτ Χάουαρντ. Ο φόργουορντ Τζος Σμιθ και ο σέντερ Τζέισον Κόλινς, οι δύο αμφίβολοι για το παιχνίδι στην Ουάσινγκτον.







ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ – ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ



Μπακς: Από τις πιο πικραμένες ομάδες στη φετινή σεζόν οι Μπακς, αφού έφτασαν στην «πηγή» της «post season» χωρίς ωστόσο να πιουν νερό… πληρώνοντας τις απρόσμενες ήττες τους σε θεωρητικά εύκολα ματς. Ο Ερσάν Ιλιασόβα θα είναι ο μοναδικός απόντας για τα «ελάφια» του Σκοτ Σκάιλς, τα οποία γνώρισαν την ήττα στο πιο πρόσφατο από τα παιχνίδια τους κόντρα στους Πίστονς με 110-100, σε ένα ακόμα παιχνίδι που ο Κάρλος Ντελφίνο ήταν κατώτερος των περιστάσεων (άποντος σε 19 λεπτά συμμετοχής).  


Καβαλίερς: Αναμενόμενη η ήττα από τους Μπουλς (82-93) λίγες ώρες πριν, με τον Τζέι Τζέι Χίκσον να τελειώνει το ματς με νταμπλ – νταμπλ (22 πόντους, 15 ριμπάουντ), εμφάνιση που δεν έφτανε ωστόσο στους «ιππότες» του Μπάιρον Σκοτ. Μιας και η τελευταία θέση της Ανατολής δεν γίνεται να αποφευχθεί, οι φιλοξενούμενοι θα κατέβουν στο παρκέ χωρίς το παραμικρό άγχος, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει και υπέρ τους. Βαρεζάο, Τζέιμισον και Σάμιουελς οι τρεις απουσίες από το ματς με τους Μπακς.







ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ – ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ



Σπερς: Επιβλητική επικράτηση κόντρα στους Κινγκς στο τελευταίο τους παιχνίδι, αφού διέσυραν τους «βασιλιάδες» με 124-92, με τους Τζινόμπιλι, Ντάνκαν και Πάρκερ να πετυχαίνουν συνολικά 52 πόντους και δύο ακόμα «σπιρούνια» να ολοκληρώνουν το ματς με διψήφιο νούμερο πόντων. Ο Γκρεγκ Πόποβιτς έχει αρχίσει ήδη τον σχεδ
Keywords
Τυχαία Θέματα