MSNBC: Πληροφοριοδότες υπεύθυνοι για τις συλλήψεις μελών των Anonymous;

08:22 2/3/2012 - Πηγή: 24wro
Σάλος έχει ξεσπάσει με τις μαζικές συλλήψεις φερόμενων μέλων των Anonymous σε Ισπανία...
και Λατινική Αμερική τις τελευταίες ώρες.

25 άτομα συνελήφθησαν σε διάφορες χώρες σύμφωνα με την Interpol, σε μια συντονισμένη επιχείρηση για να εντοπιστούν μέλη του δικτύου που αναστάτωσε site σε όλο τον κόσμο.

Οι
συλλήψεις έγιναν σε Αργεντινή, Χιλή, Κολομβία και Ισπανία από την τοπική αστυνομία σε συνεργασία με το αντίστοιχο τμήμα της Interpol.

Σύμφωνα με το MSNBC ο Anonymous Iberoamerica υποστήριξε ότι ''υπάρχουν κατάσκοποι και πληροφοριοδότες μέσα στο κίνημα''! Υπάχουν λοιπόν ''πληροφοριοδότες'' και ''ξένοι πράκτορες'' στις τάξεις των hactivists οι οποίοι τον τελευταίο καιρό είχαν βρεθεί και στο πλευρό του ελληνικού λαού;

Οι ύποπτοι που συνελήφθησαν είναι μεταξύ 17 και 40 ετών και κατηγορούνται για οργάνωση και εκτέλεση διαδικτυακών επιθέσεων σε διάφορες χώρες και μη κυβερνητικούς οργανισμούς μεταξύ των οποίων το Υπουργείο Άμυνας της Κολομβίας αλλά και προεδρικά κυβερνητικά site σε χώρες όπως η Χιλή.

Η αποστολή "Unmask" ξεκίνησε έπειτα από τις δεκάδες επιθέσεις των Anonymous σε κυβερνητικά αλλά και εμπορικά site σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, από την πλευρά τους οι Anonymous δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και συνεχίζουν τις επιθέσεις σε διάφορα sites βάζοντας στο επίκεντρο και το δικτυακό τόπο της ίδιας της Interpol που ήταν απενεργοποιημένο για πολλές ώρες σε διάφορες χώρες το πρωί της Πέμπτης.

mediagate.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα