M.NTENIΣΗ: Η σάτιρα επιβάλλεται αρκεί να μην φτάνει στην εμμονή

22:53 12/12/2012 - Πηγή: 24wro
Ο παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος ρώτησε την Μιμή Ντενίση αν προκαλεί «πολλά πάθη» και αν ανήκει στην κατηγορία...
των αναγνωρίσιμων προσώπων που, ορισμένοι, λατρεύουν, ενώ κάποιοι άλλοι, μισούν.

Η ηθοποιός απάντησε: «Με κοροϊδεύεις; Εννοείται ότι ανήκω κι εγώ εκεί. Δεν ξέρω γιατί, παρόλο που είμαι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, προκαλώ πολλές αναταράξεις, οι οποίες όμως είναι πάντα ερήμην μου. Δεν ξέρω γιατί! Είναι στο κάρμα μου προφανώς!»

Παράλληλα, μιλώντας για το κεφάλαιο έρωτας η Μιμή Ντενίση απάντησε: ««Όταν ερωτεύομαι, η Μαριτίνα ζηλεύει λίγο, γιατί δεν θέλει να μοιράζεται
την αγάπη μου με άλλον. “Εσύ θα παντρευτείς στα 20”, της λέω “εγώ τι θα κάνω μετά, θα μείνω μόνη μου σαν τον κούκο; Πρέπει να βρω κι εγώ κάποιον!” και μου απαντά “Όχι!”»

Ακόμη, όταν ο Τάσος Τρύφωνος σχολίασε ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη πήγε μάρτυρας υπεράσπισης του Λάκη Λαζόπουλου, η Μιμή Ντενίση απάντησε: «Μα κι εγώ θα πήγαινα! Αν ήταν ένα θέμα που αφορούσε το θέατρο ή κάτι που θεωρούσα ότι ήταν άδικο, θα ξεπερνούσα το προσωπικό μου θέμα, και θα πήγαινα. Αλλά να κάνω οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια με κάποιον ο οποίος με έχει καταβρίσει, αυτό δεν θα το κάνω. Όχι! Είμαι πολύ υπεράνω! Ποτέ δεν απάντησα, δεν έβρισα και δεν ανταπέδωσα. Είμαι πολύ δημοκρατική και πολύ δίκαιη. Η σάτιρα επιβάλλεται, αρκεί να μην φτάνει στην εμμονή και στην εμπάθεια. Κάποιες φορές ο Λαζόπουλος ξεπέρασε τα όρια. Στο γάμο μου, στο παιδί μου…».

newsbeast.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα