LIVE: Γενική Συνέλευση – Γ.Αλαφούζος: Oι εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

10:32 8/5/2012 - Πηγή: 24wro

Προχωρούν οι διαδικασίες για την αλλαγή σελίδας στο «τριφύλλι» στην προγραμματισμένη για τις 10:00 π.μ Γενική Συνέλευση.
Καθοριστική για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού θα είναι η σημερινή (10:00 π.μ.) γενική συνέλευση, μέσω της οποίας θα τεθούν οι βάσεις για να «τρέξει» το πλάνο Αλαφούζου. Οι μέτοχοι του «τριφυλλιού», μέσω των αντιπροσώπων τους θα ανοίξουν το δρόμο για την αλλαγή σελίδας, με μια σειρά αποφάσεων που θα σηματοδοτήσουν
τη νέα εποχή.

Καταρχήν, θα εκλεγεί προσωρινή διοίκηση με τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας, σε συνεργασία με τα ιδρυτικά στελέχη του σωματείου Φίλων του Παναθηναϊκού, που έχει συστήσει ο Αλαφούζος. Φυσικά, θα επισημοποιηθεί η συμφωνία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ που ανήκει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, στο σωματείο. Παράλληλα. θα συμφωνηθεί η αποδέσμευση της ΠΑΕ από τη ΓΗΠΕΛ, τις μετοχές της οποίας θα αναλάβει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έναντι συμβολικού ανταλλάγματος 1 ευρώ. Μάλιστα, εφόσον δεν υπάρξει δυνατότητα εξώδικης επίλυσης του θέματος του γηπέδου, θα εξετασθεί η δικαστική επιδίωξη των αξιώσεων και της ΠΑΕ κατά του Αθηναίων.
Σε ό,τι αφορά στο νέο πρόεδρο, ο Αριστείδης Καμάρας παραμένει κάθετα αρνητικός και το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Δημήτρη Γόντικα να αναλαμβάνει την προεδρία. Αυτό βέβαια θα συμβεί εφόσον ο τελευταίος λάβει όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι υπάρχουν τα χρήματα ώστε να καλυφθούν οι άμεσες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.
Στη γενική συνέλευση, τέλος, ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα εκπροσωπηθεί από τη Μαίρη Λομβάρδου και τον Γιώργο Λιβέρη, ο Μιχάλης Ζολώτας από τον Μίμη Δομάζο και η τριάδα των Γιώργου Νίκα, Γιάννη Ξυλά και Αδαμάντιου Πολέμη, από τον γιο του τελευταίου, Λεωνίδα.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα