HΜΙΧΡΟΝΟ: ΡΕΑΛ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝA: 0-0

22:45 3/5/2011 - Πηγή: 24wro
Σε εξέλιξη βρίσκεται το τέταρτο (και… δυστυχώς τελευταίο) μέρος...
της τετραλογίας των «clasico»!


Χωρίς σκορ το παιχνίδι, με την Μπαρτσελόνα να έχει τον έλεγχό του, αλλά να μην έχει δημιουργήσει, προς το παρόν, ευκαιρίες.


Στις αντεπιθέσεις -αν και με επιθετικό σχήμα- αρκείται η Ρεάλ.


Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του δεύτερου ημιτελικού του Champions League από το www.sport-fm.gr.






35': Ο Πέδρο πατάει ωραία την μπάλα για τον Μέσι, εκείνος σουτάρει στην κίνηση -από το ύψος της μεγάλης περιοχής και αριστερά- αλλά και πάλι ο Κασίγιας πέφτει στη γωνία του και αποκρούει!


34': Απίστευτη πίεση από τους "μπλαουγκράνα"! Ο Πέδρο βρίσκει χώρο έξω από την περιοχή και πιάνει το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι!


33': Κι άλλη ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα! Σε ιδανική αντεπίθεση από τον άξονα, ο Μέσι πασάρει δεξιά για τον Βίγια, εκείνος πλασάρει με φάλτσο -από διαγώνια θέση στην περιοχή- αλλά ο Κασίγιας αποκρούει εντυπωσιακά!


32': Νέα καλή φάση από τον Μέσι! Μετά από γέμισμα του Άλβες από δεξιά, ο Μέσι κοντρολάρει με το στήθος και αποφεύγει δύο αντιπάλους, αλλά το πλασέ του φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι!


31': Ο Μέσι κινείται παράλληλα με τη γραμμή της περιοχής, αποφεύγει δύο αντιπάλους, αλλά το φαλτσαριτσό πλασέ που κάνει με το αριστερό μπλοκάρεται (με διπλή προσπάθεια) από τον Κασίγιας.


22': Πρώτη καλή φάση στο ματς! Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσάβι από δεξιά, ο αμαρκάριστος Μπουσκέτς πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Κασίγιας.


20': Ελέγχει το παιχνίδι η Μπαρτσελόνα, χωρίς ωστόσο να έχει φτιάξει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κασίγιας. Στις αντεπιθέσεις αρκείται και πάλι η Ρεάλ.


13' - Κίτρινη κάρτα για τη Ρεάλ: Τη βλέπει ο Καρβάλιο, που σταμάτησε με άγαρμπο μαρκάρισμα τον Μέσι.


5': Χωρίς αξιόλογη φάση -αλλά όχι και χωρίς δυνατές μονομαχίες από το πρώτο κιόλας λεπτό το παιχνίδι.


1': Έναρξη του αγώνα
Keywords
Τυχαία Θέματα