Happy End για Γιώργο Παπαδάκη

10:55 3/4/2011 - Πηγή: 24wro
Happy end στα σενάρια και στις αμφιβολίες βάζουν ο Γιώργος Παπαδάκης και ο ΑΝΤ1...
χωρίς να χρειαστούν επίσημες συναντήσεις με τα στελέχη του καναλιού ή ανακοινώσεις και δηλώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο Γιώργος Παπαδάκης, θα μπει με το δεξί στον 22ο χρόνο τού «Καλημέρα Ελλάδα». Το ήδη βαρύ κλίμα περικοπών και μειώσεων που επικρατεί στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια το τελευταίο διάστημα δεν θα βαρύνει
περισσότερο από την «έξοδο» του μακροβιότερου παρουσιαστή στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Παρά τα όσα λέγονταν πριν από μερικούς μήνες, παρά τα σενάρια για κρίσιμα ραντεβού και συναντήσεις, στις οποίες έγινε συνήθεια πλέον να συζητούνται οι απαιτήσεις των καναλιών για περαιτέρω μειώσεις στο ύψος των συμβολαίων, κανάλι και παρουσιαστής φέρονται να έδωσαν τα χέρια και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν υπό τις ευλογίες του προέδρου του ομίλου Μίνωα Κυριακού.

ΔΥΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η σφραγίδα στη συνέχιση αυτής της μακροχρόνιας συνεργασίας μπαίνει με δύο όρους. Η νέα συμφωνία έχει ισχύ ενάμιση χρόνο και αυξάνεται η διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα»! Το πότε ακριβώς θα αρχίζει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και πότε θα κλείνει, παραμένει ανοιχτό και θα εξαρτηθεί βεβαίως από τους σχεδιασμούς για την πρωινή ζώνη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν συνολικά στην τηλεόραση και στο κανάλι του Αμαρουσίου ειδικότερα.

Η ανανέωση συμφωνίας, δεν το αποκλείουν στον ΑΝΤ1, μπορεί να επισφραγιστεί με νέο συμβόλαιο ήδη από τώρα, στο οποίο θα περιλαμβάνονται οι νέοι όροι. Μπορεί όμως και να μη χρειαστεί καν νέο συμβόλαιο, αφού αυτό που είναι σε ισχύ λήγει στο τέλος Δεκεμβρίου του 2011.

Θα μπορούν έτσι ο Γιώργος Παπαδάκης και το κανάλι από κοινού στο τέλος του Απριλίοου να ανακοινώσουν πως το «Καλημέρα Ελλάδα» βάζει αισίως πλώρη για να συμπληρώσει 5.000 εκπομπές στον αέρα.


gossip-tv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα