Arnold Schwarzenegger Vs Maria Shriver

20:40 7/6/2011 - Πηγή: 24wro
Ένα από τα πιο...ζουμερά σκάνδαλα του 2011...
είναι η και  ανακοίνωση του διαζυγίου μεταξύ του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και της πρώην συγγραφέα και δημοσιογράφο Μαρία Σράιβερ. Μετά από τέσσερα παιδιά και 25 χρόνια γάμου, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του ύστερα από την αποκάλυψη ότι ο Σβαρτζενέγκερ είχε παιδί με την επί είκοσι χρόνια οικονόμο τους.

Ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας αποκάλυψε την ύπαρξη του παιδιού μετά από δημοσίευμα των Los Angeles
Times. Το παιδί του είναι 14 ετών, και η τραγική ειρωνεία στην όλη υπόθεση είναι ότι την περίοδο που η Σράιβερ ήταν έγκυος στον γιο της Κρίστοφερ, η Μίλντρεντ Μπαένα (Mildred Baena) -η οικονόμος- εγκυμονούσε τον παράνομο καρπό του έρωτα της με τον Άρνολντ. Οι δυο γυναίκες, μάλιστα, γέννησαν με μόλις μερικές ημέρες διαφορά!

« Όταν έπαψα να είμαι κυβερνήτης μίλησα στη σύζυγό μου για το περιστατικό αυτό που συνέβη πριν από δέκα χρόνια», τόνισε ο Σβαρτζενέγκερ σε ανακοίνωσή του που έστειλε σε εφημερίδα.
Και συνέχισε: «Καταλαβαίνω τα αισθήματα θυμού και απογοήτευσης της οικογένειας και των φίλων μου. Το αξίζω. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη».

Σε όλους μας ανεξαιρέτως είναι  γνωστός ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ. Γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου 1947 στο μικρό χωριό Ταλ κοντά στο Γκρατς της Αυστρίας στις 4:10 το πρωί. Κέρδισε τον τίτλο στο διαγωνισμό Mr. Olympia από το 1970 έως το 1975 και στη συνέχεια ξανά το 1980.
Μέσω των ταινιών του, έδωσε στο άθλημα του bodybuilding ώθηση και αναγνώριση. Θεωρείται από πολλούς μέχρι και σήμερα ο καλύτερος bodybuilder όλων των εποχών και ο αθλητής με την καλύτερη σωματική διάπλαση.
Υπήρξε για 8 χρόνια Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας και όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική σταμάτησε να γυμνάζεται και έχασε τη φυσική του κατάσταση αλλά- όχι όπως φαίνεται-και τις ορμές του.
Η υπόσχεση που έδωσε στους γονείς της Μαρίας, στον γάμο τους τις 26 Απριλίου 1986, όταν τους δήλωσε ότι την αγαπά και θα την προσέχει πάντα και ότι γι’ αυτό δεν πρέπει να έχει αμφιβολία κανείς, προφανώς στο μυαλό του... δεν περιλαμβανόταν και το θέμα της πίστης.
Όλα άρχισαν το 1977 όταν τους σύστησε στη διάρκεια ενός αγώνα τένις για φιλανθρωπικούς σκοπούς ο γνωστός δημοσιογράφος Τοµ Μπρόκαου. Ο Σβαρτζενέγκερ είπε τότε στην μητέρα της Μαρίας: «Η κόρη σας έχει απίστευτο σώμα».
«Είναι αστείος» σκέφτηκε η Μαρία «και προκλητικός», ενώ όλοι γύρω τους κατάλαβαν την χημεία που υπήρξε ανάμεσα τους.
Μετά από 8 χρόνια σχέσης της έκανε πρόταση γάμου μέσα σε μια βάρκα στην λίμνη του Ταλ της Αυστρίας. Η Μαρία που είχε γνώση για τις ερωτικές ορέξεις του συζύγου της, τον έβαλε να της ορκιστεί ότι θα της είναι πιστός.

Η Μαρία Σράιβερ φυσικά δεν είναι μια τυχαία γυναίκα. Η μητέρα της είναι αδελφή του δολοφονημένου αμερικανικού Προέδρου J. F. Kennedy. Γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου το1955 στο Σικάγο του Ιλινόις στις 17:12. Ήταν δημοσιογράφος ειδήσεων α
Keywords
Τυχαία Θέματα