Aεροσκάφος επέστρεψε στο αεροδρόμιο εξαιτίας ενός κινητού...

14:19 4/1/2012 - Πηγή: 24wro

Αεροσκάφος της Air France, το οποίο είχε αναχωρήσει από το Χιούστον...
με προορισμό το Παρίσι, αναγκάσθηκε να επιστρέψει ύστερα από πτήση 30 λεπτών, μετά την ανακάλυψη ενός κινητού τηλεφώνου, ο κάτοχος του οποίου δε βρέθηκε ποτέ, ανακοίνωσε σήμερα η γαλλική αεροπορική εταιρεία«Η Air France επιβεβαιώνει ότι, σύμφωνα με τις ισχύουσες διαδικασίες και για προληπτικούς λόγους, η πτήση AF 739 της 4ης Ιανουαρίου 2012, η οποία είχε αναχωρήσει
από το Χιούστον με προορισμό το αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού, αναγκάσθηκε να επιστρέψει στο Χιούστον ύστερα από 30 λεπτά στον αέρα», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.
Ο εκπρόσωπος της Air France εξήγησε ότι η απόφαση ελήφθη μετά τον «εντοπισμό κινητού τηλεφώνου, ο κάτοχος του οποίου δε βρέθηκε».
«Καμία στιγμή δεν απειλήθηκε η ασφάλεια της πτήσης ή των επιβατών. Το αεροσκάφος αναχώρησε και πάλι ύστερα από ελέγχους ασφαλείας που πραγματοποίησαν οι αμερικανικές αρχές».
Ο εκπρόσωπος της εταιρείας δεν έδωσε άλλες πληροφορίες όσον αφορά το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε και το οποίο παραδόθηκε στις αμερικανικές αρχές.
Το αεροσκάφος, ένα Boeing 777-200, το οποίο μετέφερε 228 επιβάτες και 15μελές πλήρωμα, παρέμεινε για έλεγχο στο Χιούστον για τουλάχιστον μια ώρα.
newscode.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα