8 πράγματα που πρέπει να κάνεις φέτος το Πάσχα

09:31 4/5/2013 - Πηγή: 24wro

Είναι η σημαντικότερη γιορτή της Ορθοδοξίας που επηρεάζει τη ζωή του καθενός μας με τον δικό της τρόπο. Ωστόσο υπάρχουν κάποια must που...

αξίζει να δοκιμάσεις φέτος, ακόμη και αν σου φαίνονται βουνό να τα εκπληρώσεις. Το χεις;

Να βάλεις τα καλά σου

Η δίαιτα απέδωσε, το πουκάμισο και το παντελόνι σε κάνουν κούκλο και αν πήγαινες σε club αντί σε εκκλησία θα έφευγες με ένα στόλο τηλέφωνα. Η Ανάσταση
μπορεί να είναι ο σημαντικότερος σταθμός της θρησκείας μας, αλλά είναι και η ευκαιρία να κάνεις πασαρέλα. Πολύ περισσότερο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πηγαίνεις στην Εκκλησία σαν να σαι γύφτος. Το Πάσχα είναι μια γιορτή τιμής και η Εκκλησία δεν είναι το Balux.

Να δεις τις γκόμενες στην Εκκλησία

Έλα τώρα, ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Προφανώς και θα πας για την Ανάσταση, αλλά το ξέρεις πως ο κόσμος είναι ντυμένος υπερπαραγωγή και εννοείται οι γυναίκες. Στη σήμερον ημέρα, η Ανάσταση στις εκκλησίες έχει κοντά φορέματα, στενά ρούχα και ακόμη πιο αποκαλυπτικά ντυσίματα. Δεδομένου ότι το καλοκαίρι ήρθε φέτος νωρίς, το μάτι που θα πάρουμε δεν θα είναι και λίγο.

Να μην φας κρέας την Μεγάλη Παρασκευή

Δες το από αυτή την πλευρά: Την Κυριακή του Πάσχα θα φας τόσο κρέας που θα το σιχαθείς. Δεν μπορείς να κάνεις λίγη υπομονή; Εκτός από το τι επιβάλλει η θρησκεία είναι μια καλή ευκαιρία για τον οργανισμό σου να καθαρίσει, να αφοσιωθεί σε λαχανικά και φρούτα και να μην παρασυρθείς από το κεμπάπ του μπάρμπα Σταύρου στη γωνία.

Να συγχωρέσεις κόσμο

Η Ανάσταση είναι συν των άλλων και γιορτή της αγάπης. Άσε τα μίση και τους εγωισμούς στην άκρη και προσπάθησε να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό. Θέλει ανωτερότητα και δύναμη η συγχώρεση και να ξαναδώσεις το χέρι σε κάποιον εχθρό. Και μην το κάνεις για την θρησκεία. Για την πάρτη σου κάντο εάν και εφόσον σέβεσαι τον εαυτό σου.

Να κουβαλήσεις τον Επιτάφιο

Όχι μεγάλε δεν είναι ξενέρωτο και όχι δεν είναι δουλειά μόνο του παπαδαριού. Ο οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα αλλά και την τιμή να κουβαλήσει τον τάφο Ενός Θεανθρώπου που θυσιάστηκε για να ζουν κάποιοι άλλοι σήμερα. Είναι μοναδικό συναίσθημα και η γαλήνη που θα ακολουθήσει είναι ανεκτίμητη. Αν δεν το έχεις κάνει ποτέ δοκίμασε φέτος.

Να ξεπεράσεις το ρεκόρ σου στη κατανάλωση αρνιού

Όσο πιο παχύ, τόσο το καλύτερο. Είναι η εποχή που τα τριγλυκερίδια ανοίγουν σαμπάνιες και που χοληστερίνη σε φτάνει κοντά στο Χάρο. Όμως επειδή το αρνί δεν είναι ποτέ αρκετό και οι γαρδούμπες είναι μόνο για να κάνουν χώρο, προσπάθησε να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Πίστεψε σε σένα, βάλε τα δυνατά σου, προσευχήσου και νίκησε τον γαστρονομικό Γολγοθά που σε περιμένει. Για μια σούβλα ζούμε

Να μην μπεις σε πορνοσελίδες

Το ξέρουμε πως είναι δύσκολο, το γνωρίζουμε πως για κάποιους είναι απλά αδύνατο. Το ερώτημα είναι: Εσύ μπορείς να τα καταφέρεις; Γιατί έπιασαν οι ζέστες, ξεκίνησαν τα καυτά μίνι και εσύ το μόνο που σκέφτεσαι είναι η καινούργια πορνοστάρ που σου πρότεινε να δεις ο κολλητός σου. Κουμπώσου και κάνε υπομονή.

Να κάνεις σεξ την Ανάσταση
Βαρελότα, καμπάνες χτυπούν, κόσμος κρατάει λαμπάδες και ένα αμάξι κουνιέται πάνω-κάτω. Είναι μέρα χαράς, μέρα γιορτής, μέρα ξεδώματος. Και εσύ πρέπει να το καταφέρεις με τον καλύτερο τρόπο.

koolnews
Keywords
Τυχαία Θέματα