3 Φεβρουαρίου 2012 - Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

07:57 3/2/2012 - Πηγή: 24wro
Η μεταβλητή Σελήνη στους Διδύμους δίνει τον ρυθμό στην καθημερινότητα, ζαλίζοντας...
ενδεχομένως εκείνους τους χαρακτήρες που είναι λιγότερο ευπροσάρμοστοι σε εναλλασσόμενες καταστάσεις. Ανάλογη θα είναι και η διάθεση σας. Εκεί που θα είσαστε κάπως «στα κάτω σας», ξαφνικά μπορεί να «ανεβείτε» με ένα τηλεφώνημα και μετά ...φτου κι απ’ την αρχή!.
Πάντως, το εξάγωνο Ηλίου-Βορείου Δεσμού είναι πιθανόν να συμβάλλει σε λύσεις και διεκπεραιώσεις υποθέσεων, μέσα από καίριες, όσο και «τυχερές» επαφές.

ΚΡΙΟΣ
Ίσως νοιώσετε
μια έμφυτη ανάγκη να φύγετε ή να αλλάξετε παραστάσεις και περιβάλλον. Ίσως πάλι να βρεθείτε μπροστά σε συζητήσεις τρίτων που πιθανώς δεν γνωρίζετε και, βλέποντας το μέγεθος των ζητημάτων τους, να αναφωνήσετε «Είμαι καλά»! Οικονομικά ζητήματα έρχονται σε μια ικανοποιητική κατάσταση ενώ στα ερωτικά χρειάζεται καλύτερο πλασάρισμα του εαυτού σας. Για τους γεννημένους το 1980, φαίνεται πως κάτι αλλάζει στην προσωπική τους ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι προσπάθειές σας σήμερα εστιάζονται σε κάποια οικονομικά ζητήματα και στην αναγκαιότητα να συνεχιστεί η καλή λειτουργία σας στον χώρο εργασίας. Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Υδροχόο ίσως δοκιμάσουν να σας ανακατώσουν με άτομα τα οποία πρόκειται να ξαναδείτε γι’ αυτό καλύτερα να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με χιούμορ. Αισθηματικά, κάντε μια πρόταση για έξοδο, θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως. Οι γεννημένοι το 1992, πρέπει να θυμούνται πως πέρα από τα λόγια, χρειάζονται και έργα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας βοηθά να κινηθείτε με ταχύτητα και μέσα από έναν «ελεγχόμενο παρορμητισμό» να πετύχετε πράγματα. Επαγγελματικά, κάποιοι ίσως νοιώσετε πως θέλουν να γίνουν χαλίφης στην θέση του χαλίφη αλλά σύντομα θα βρεθούν στο πυρ το εξώτερο. Αισθηματικά, μέσα από επικοινωνίες ίσως καταφέρετε να διαπιστώσετε πως τίποτα δεν σας σταματά. Το ερωτικό παιχνίδι αρχίζει εδώ κι τώρα. Οι γεννημένοι το 1967, αφήστε τους άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η παρουσία της Σελήνης στον 12ο οίκο θα σας φέρει κάποιες ανησυχίες και κάποιες αναστολές. Η Αφροδίτη και ο Άρης έχουν αναλάβει το ρόλο των σωματοφυλάκων σας, δείχνοντάς σας πως όλα αυτά είναι παιχνίδια του μυαλού και τίποτα παραπάνω. Εργασιακά δεν πιάνεστε, αφού δουλεύετε ακατάπαυστα κάνοντας παράλληλα σωστή διαχείριση. Αισθηματικά, ίσως η απόφαση να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας να είναι η πλέον κατάλληλη.

ΛΕΩΝ
Η παρουσία Ηλίου και Ερμή απέναντί σας βοηθά να πετύχετε πολλά πράγματα. Διεκδικήσεις και αιτήματα οικονομικού περιεχομένου μπορούν να έχουν θετικό αποτέλεσμα, αρκεί να σκεφτείτε έξυπνα και πρακτικά. Στα επαγγελματικά σας ίσως κάποια ζητήματα, χωρίς να έχετε υπαιτιότητα, να παρουσιάσουν κάποια καθυστέρηση. Αισθηματικά, χρειάζεται να αποφύγετε συζητήσεις για μελλοντικές εξελίξεις. Οι γεννημένοι το 1965, προσέξτε μην ξεχάσετε κάποιες υποχρεώσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλά πράγματα απαιτούν ιδιαίτερη προσπάθεια και σε αυτά εσείς είσαστε σπεσιαλίστες. Ο Άρης, αν και ανάδρομο
Keywords
Τυχαία Θέματα