Υπέροχα backpacks για καθημερινές εμφανίσεις!

Τα σακίδια πλάτης, εκτός από μεγάλο fashion trend, αποτελούν πλέον και το πιο βολικό είδος τσάντας για να κουβαλάς μαζί σου στις καθημερινές σου δραστηριότητες. Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις τσάντες ώμου ή χειρός, είναι εξίσου stylish και μπορούν να υιοθετηθούν από το πιο casual μέχρι το πιο κομψό-office look.

Οπότε δεν χρειάζεται να φοβάσαι πως θα χάσεις το «κύρος» της εμφάνισής σου πηγαίνοντας στο γραφείο με ένα backpack αντί με μια τσάντα χειρός! Ίσα ίσα… θα αποδείξεις

πως είσαι fashion junkie και σίγουρα θα κερδίσεις τα βλέμματα των συναδέλφων σου! Άλλωστε υπάρχουν σακίδια πλάτης για όλα τα στυλ και τις περιστάσεις… Αυτά θα σου δείξω σήμερα και με ένα κλικ μπορείς εύκολα να τα κάνεις δικά σου!

⦁ Ένα μεγάλο δερμάτινο backpack (στην αγορά θα βρεις πολλά από ανακυκλώσιμο δέρμα!) αποτελεί την πιο κομψή επιλογή σου για το γραφείο ή την πρωινή σου βόλτα. Αν θες να συνδυάζεται εύκολα με τα περισσότερα ρούχα σου, θα ήταν προτιμότερο να το επιλέξεις σε ταμπά, μαύρο ή απόχρωση του πούρου.

⦁ Αυτά τα μικρά και γλυκούλικα σακίδια πλάτης μπορεί να μην χωράνε πολλά πράγματα όμως είναι must-have item και μπορείς να τα πάρεις μαζί σου στην απογευματινή ή βραδινή σου έξοδο. Το bronze είναι ένα χρώμα που θα πρέπει να προτιμήσεις ανεπιφύλαχτα φέτος. Παρόλ’ αυτά αν προτιμάς κάτι που να «λαμπυρίζει» λιγότερο, τότε σου υπενθυμίζω ότι το μπορντό και το κυπαρισσί είναι επίσης στη μόδα.

Tip: Δέσε ένα μαντήλι στα λουράκια τους για extra stylish πόντους!

Σακίδιο Πλάτης mini (15,00 €) [Περισσότερα]Σακίδιο Πλάτης Y NOT? (103,00 €) [Περισσότερα]Χειροποίητο σακίδιο πλάτης (88,00 €) [Περισσότερα]Χειροποίητο σακίδιο πλάτης (88,00 €) [Περισσότερα]Χειροποίητο σακίδιο πλάτης (78,00 €) [Περισσότερα]Χειροποίητο σακίδιο πλάτης (78,00 €) [Περισσότερα]Γυναικεία τσάντα πλάτης FOLLI FOLLIE εκρού-μαύρη (110,00 €) [Περισσότερα]JOHN-ANDY Μικρό Δερμάτινο shiny Backpack (71,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα