Winter Beauty: Οι μάσκες που μας κρατάνε μέσα το ΣΚ

Τα Σαββατοκύριακα συνήθως, τα περιμένουμε για να ξεκουραστούμε, για να βγούμε, για να δούμε φίλους, για να κοιμηθούμε… Εγώ τα περιμένω για να κάνω μάσκες (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) και ομορφιές. Γιατί δεν κάνεις μάσκες όλη την εβδομάδα κοπελιά; Θα αναρωτιέσαι… Γιατί δεν προλαβαίνω και δεν τις απολαμβάνω θα σου απαντήσω. Οι μάσκες θέλουν χρόνο,που δεν έχω και μετά θέλουν περιποίηση που δεν προλαβαίνω να κάνω. Γι’ αυτό από την Παρασκευἠ διαλέγω ποιες θα χρησιμοποιήσω και από το Σάββατο το πρωί ξεκινάω. Ναι, μένω μέσα για αυτό το λόγο και η δικαιολογία «κάνω μάσκες» πλέον δεν παραξενεύει τους φίλους

μου. Εντάξει, είμαι και λίγο αντικοινωνική αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. Αυτό το ΣΚ λοιπόν αποφάσισα να κάνω τις παρακάτω, να τις δοκιμάσω κιόλας. Τις λάτρεψα όλες!

#1 Sephora Yellow Clay Mask. Περιέχει κίτρινη άργιλο για βαθύ καθαρισμό και ενίσχυση της λάμψης… απαραίτητη μετά από μια εβδομάδα γεμάτη τρέξιμο.

#2 Κορδέλα The Body Shop. Είναι η κορδέλα που με βλέπεις να φοράω πάντα και την έφτιαξε το The Body Shop σαν μέρος της καμπάνιας Forever Against Animal Testing. Κάνει την περιποίηση λίγο πιο διασκεδαστική!

#3 Dr. Jart Rubber Mask Bright Lover. Είναι η λαστιχένια μάσκα που φοράς για λίγη ώρα και το δέρμα σου μετά λάμπει σαν να γύρισες μόλις από κάποιο spa. Ναι, είναι περίεργη και μπορεί να τρομάξει τον κόσμο γύρω σου.

#4 Sephora Green Clay Mask. Περιέχει πράσινη άργιλο για σύσφιγξη και βαθύ καθαρισμό των πόρων. Εγώ την φόρεσα σε συνδυασμό με την κίτρινη μάσκα. Έκανα multimasking!

#5 Τhe Body Shop Japanese Matcha Tea Mask. Περιέχει matcha kαι απομακρύνει όλες τις βλαβερές τοξίνες που συσσωρεύονται κάθε μέρα στο δέρμα σου.

#6 Too Cool For School Pumpkin Purifying 24k Mask. Καθαρίζει σε βάθος, αναχωογονεί το δέρμα και το γεμίζει θρέψη για να αντέξει όλα όσα θα του κάνεις (και θα σου συμβούν( την εβδομάδα που θα έρθει!

Διάβασε ακόμα:

Ήξερες πόσο γρήγορα πρέπει να φοράς την κρέμα σου;

Τη ζήτησες, τη φτιάξαμε! Η λίστα με τα μεικάπ που μοιάζουν σα να μη φοράς τίποτα

Simply beautiful! Δες τα αγγελάκια της Victoria’s Secret χωρίς μακιγιάζ…

Keywords
Τυχαία Θέματα