Βρείτε το κατάλληλο μαγιό!

12:25 6/6/2017 - Πηγή: Ntynomai

Έφτασε η ώρα της παραλίας και το μαγιό είναι και αυτό ένα ρούχο για συγκεκριμένη περίσταση, που πρέπει να ταιριάζει στον τύπο, στο σώμα και τις ανάγκες μας. Έτσι, αξίζει να δούμε τι μαγιό πρέπει να επιλέξετε ανάλογα με τον σωματότυπο σας και το στυλ σας.

Για όσες έχετε πολύ μικρό στήθος είναι καλό να ψάξετε μαγιό που να φαίνεται ότι το ενισχύουν, δηλαδή μαγιό με μπανέλες, με βολάν ή έντονα prints. Επίσης, υπάρχουν μαγιό που είναι ενισχυμένα αλλά αυτή η ενίσχυση δεν είναι αντιληπτή από τους άλλους.

Όσες τώρα έχετε μεγάλο στήθος, ότι ισχύει για εκείνες που έχουν μικρό είναι απαγορευμένο για εσάς. Δηλαδή ξεχάστε τα μαγιό με βολάν και ενίσχυση. Είναι καλό να έχει μπανέλες το μαγιό γιατί έτσι το στήθος παραμένει πολύ σταθερό, να έχει μπανέλα όμως όχι ενίσχυση. Παράλληλα τα στράπλες δεν κολακεύουν ιδιαίτερα τις γυναίκες με μεγάλο στήθος.

Αν έχετε κοιλίτσα επιλέξτε το κάτω μέρος να είναι ψηλόμεσο, είναι σαν να την μαζεύει.

Αν έχετε περιφέρεια, τότε ιδανικά επιλέξτε μαγιό που δεν έχουν βολάν, τα βολάν την τονίζουν ιδιαίτερα, το κάτω μέρος να μην θυμίζει σορτσάκι, το σορτσάκι θέλει μικρή περιφέρεια και να έχει κάποια κοψίματα που να κόβουν ουσιαστικά και να σας δείχνουν κομψότερη.

Τα ολόσωμα μαγιό είναι ιδανικά για εκείνες που έχουν ψηλή σιλουέτα, ενώ τα μαγιό που το πάνω μέρος θυμίζουν φανελάκι είναι εξαιρετικά για τις εγκύους.

Ολόσωμο Μαγιό Angolina (40,00 €) [Περισσότερα]Narcissus Snake Cutout Swimsuit (105,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο εμπριμέ μπικίνι σετ (30,40 €) [Περισσότερα]Μαγιό Μπικίνι Brenda Amarills (31,30 €) [Περισσότερα]Μαγιό Bluepoint Strapless - με Ενίσχυση (20,30 €) [Περισσότερα]Μαγιό Εγκυμοσύνης Noppies (49,90 €) [Περισσότερα]Ολόσωμο μαγιό σκούρο μπλε με γαλάζιο (39,00 €) [Περισσότερα]Μαγιό Μπικίνι Elina (23,90 €) [Περισσότερα]Μαγιό ολόσωμο ριγέ (66,00 €) [Περισσότερα]Mαγιό μπικίνι (58,50 €) [Περισσότερα]Φλοράλ μπικίνι (64,50 €) [Περισσότερα]Μαγιό ολόσωμο μαύρο (60,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai