Παπουτσάκια για την παραλία

23:58 2/6/2017 - Πηγή: Ntynomai

Έφτασε πια η στιγμή που είτε ως απόδραση ενός Σαββατοκύριακου, είτε ως εκδρομή ή ακόμα και διακοπές, θα πάμε στην παραλία με τα παιδάκια μας. Ένα από τα πιο χρήσιμα πράγματα που μπορούμε να τους εξασφαλίσουμε είναι παπουτσάκια παραλίας, τα οποία συμβάλλουν στο να πατούν με ασφάλεια στην άμμο, να αποφεύγουν μικροτραυματισμούς και να μπορούν να περπατήσουν με άνεση ακόμα και σε παραλίες με χαλίκι ή πέτρα. Σας προτείνω δυο που έχω δοκιμάσει ειδικά τα πρώτα τα θεωρώ θαυματουργά. Τα ανακάλυψα πέρυσι και δεν τα αλλάζω με τίποτα, γιατί ήταν τόσο άνετα σαν να φοράει η κόρη μου παντόφλες,

που ακόμα και στις βόλτες δεν ήθελε να τα αποχωριστεί. Και αυτό είναι το δυνατό τους σημείο πως δεν φοριούνται μόνο στη θάλασσα.

Είναι:

ΑδιάβροχαAnimal FreeΑντιμικροβιακάΜπορούν να πλυθούνΑνθεκτικό σε οσμέςΔεν ιδρώνει το ποδαράκι... Ιδανικό και για τη θάλασσα και για τη βόλτα!

Και μιλώ για τα Native από τον Καναδά, που συνδυάζουν την καινοτομία και την πρωτοτυπία και ένα υλικό τόσο προηγμένο ιδανικό για το πόδι και την ασφάλεια των παιδιών.

Επίσης τα γνωστά σε όλους Crocs κατασκευασμένα από καουτσούκ, για ελαφρύ βάδισμα. Είναι άνετα και από τα πλέον κατάλληλα για την παραλία!

Native Παπούτσια παιδικά Jefferson Glow (44,95 €) [Περισσότερα]Native Παπούτσια παιδικά Cruz (49,95 €) [Περισσότερα]Native Παπούτσια παιδικά Jefferson (39,95 €) [Περισσότερα]Native Παπούτσια παιδικά Venice Stripe (54,95 €) [Περισσότερα]Native Παπούτσια παιδικά (22,50 €) [Περισσότερα]Native Παπούτσια παιδικά (39,00 €) [Περισσότερα]Crocs Littles (15,00 €) [Περισσότερα]Παιδικά Σανδάλια Crocband Sandal Kids (25,49 €) [Περισσότερα]Παιδικά Πέδιλα Crocband II Finding Dory Sandal (32,29 €) [Περισσότερα]Παιδικά Σανδάλια Crocband Clog K (29,74 €) [Περισσότερα]Παιδικά Σανδάλια Crocband Clog K (29,74 €) [Περισσότερα]Παιδικά Σανδάλια Crocband Clog K (29,74 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα