Ταξίδι… στα αστέρια!

Αδιαμφισβήτητα τα prints (αστέρια, πουά, ρίγες, καρό, γράμματα κτλ) την φετινή σεζόν παίρνουν το προβάδισμα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αν τα αγαπάτε όσο και εγώ, σίγουρα από τα παραπάνω θα ξεχωρίσετε τα αστέρια, τα οποία ως print αποτελούν το πιο trendy και παιχνιδιάρικο της φετινής χρονιάς.

Το βλέπουμε παντού, στα ρούχα, στα παπούτσια αλλά και στα αξεσουάρ.

Τόσο οι εγχώριοι όσο και οι ξένοι celebrities το προτιμούν ιδιαίτερα, έτσι πολύ συχνά βλέπουμε να επιλέγουν αυτό

το «αστεράτο» print κάνοντας την διαφορά στα outfits τους και δίνοντας στιλιστικά tips σ’εμάς.

Το θετικό με το συγκεκριμένο print είναι ότι μπορεί να φορεθεί από το πρωί για παράδειγμα επιλέγοντας ένα απλό t-shirt με αστέρια συνδυασμένο με ένα τζίν μέχρι το βράδυ διαλέγοντας ένα φόρεμα με αστεράκια.

Από την στιγμή που οι Dolce & Gabbana έκαναν μόδα τα αστέρια, η αλήθεια είναι ότι αμέσως μίλησαν στην φαντασία μας και τα προτιμούμε όλο και περισσότερο γιατί απλά δεν μας είναι αρκετά!

My choices: Το υπέροχο ασπρόμαυρο φόρεμα από το Asos και το καλσόν από το Topshop για παιχνιδιάρικες εμφανίσεις τον χειμώνα. Extra tip: Επιλέξτε στα ρούχα την ασπρόμαυρη εκδοχή του print ώστε να κάνετε την διαφορά με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια, επιλέγοντας έντονα χρώματα.

Για πάμε μαζί να μετρήσουμε τα αστέρια στα αγαπημένα μας e-shops:

Ρούχα: Φόρεμα (34,34 €) [Περισσότερα] Μπλούζα (43,50 €) [Περισσότερα] T-shirt (7,99 €) [Περισσότερα] T-shirt (10,82 €) [Περισσότερα] Φόρεμα (95,00 €) [Περισσότερα] Φούστα (59,00 €) [Περισσότερα] Ζακέτα (14,38 €) [Περισσότερα] Φόρεμα (34,34 €) [Περισσότερα] Ασπρόμαυρο φόρεμα (51,52 €) [Περισσότερα] Μπλούζα (26,00 €) [Περισσότερα] Φόρεμα L.E.N.Y (26,00 €) [Περισσότερα]Aξεσουάρ & Παπούτσια: Φουλάρι (17,17 €) [Περισσότερα] Κολιέ (45,79 €) [Περισσότερα] Καλσόν (17,17 €) [Περισσότερα] Σκουλαρίκια (16,03 €) [Περισσότερα] Πορτοφόλι (6,84 €) [Περισσότερα] Κρεμαστό κολιέ (18,32 €) [Περισσότερα] Βραχιόλι (5,72 €) [Περισσότερα] Πορτοφολάκι για κέρματα (11,45 €) [Περισσότερα] Μπαλαρίνες (28,62 €) [Περισσότερα] Converse (85,50 €) [Περισσότερα]Οι stars με αδυναμία στα αστέρια:

Μια «αστεράτη» γεύση από τα catwalks:

Keywords
Τυχαία Θέματα