Τάση: The Burgundy Color

Το μαύρο μπορεί να είναι πάντα για όλες εμάς ίσως η πιο safe επιλογή, όταν δεν είμαστε σίγουρες για το τι πρέπει να φορέσουμε σε κάποια ειδική περίσταση. Το γκρι πάλι, ίσως είναι το «σιγουράκι» μας, για τις καθημερινές μέρες στο γραφείο, αφού πάει σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες, μελαχρινές ή ξανθιές. Το να προσθέσουμε, γενικώς, χρώμα στο σύνολό μας είναι κάτι που δεν το τολμάμε εύκολα. Αλλά είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά και θα εντυπωσιάσει το μάτι του συνομιλητή μας στο τέλος!

Γι΄ αυτό, φέτος, διάλεξε να δώσεις λίγο χρώμα

στα outfits σου, κάνοντας ένα δυναμικό statement , επιλέγοντας το γλυκό burgundy, που δεν είναι άλλο από το χρώμα του περίφημου κρασιού της Βουργουνδίας, το σκούρο μπορντώ δηλαδή, και τις παρεμφερείς αποχρώσεις του. Το είδαμε να πρωτοστατεί σε πολλά catwalk για τον ερχόμενο χειμώνα, με νούμερο ένα, το total burgundy look που πρότεινε η Victoria Beckam, και που κυριολεκτικά έκλεψε τις εντυπώσεις. Από το sweater μέχρι το παπούτσι και την τσάντα, όλα στις ζεστές αποχρώσεις του burgundy, μας έκαναν να «ζηλέψουμε» το νέο trend και γι’ αυτό το λόγο σε προτρέπουμε να το δοκιμάσεις!

Δες παρακάτω τι διαλέξαμε για σένα και μη διστάσεις να επενδύσεις τον φετινό χειμώνα σε ένα καλό κομμάτι στο χρώμα του γλυκού burgundy. Αγαπημένη μου επιλογή είναι η ολόσωμη φόρμα…

On-line προτάσεις αγοράς:
Kain dress (157,45 €) [Περισσότερα]
Mulberry clutch (565,00 €) [Περισσότερα]
Levis jeans (175,62 €) [Περισσότερα]
Marc by marc Jacobs boots (550,00 €) [Περισσότερα]
Hunter socks (25,00 €) [Περισσότερα]
Max c dress (41,69 €) [Περισσότερα]
Whistles blouse (127,39 €) [Περισσότερα]
River island jumpsuit (52,11 €) [Περισσότερα]
Warehouse sweater (48,64 €) [Περισσότερα]
Asos clutch (69,48 €) [Περισσότερα]


Keywords
Τυχαία Θέματα