Τα trends του 2016 που θα συνεχίσουμε να φοράμε και το 2017.

Φέτος η αλήθεια είναι ότι παρουσιάστηκαν πολλές τάσεις, κάποιες ήταν κυρίαρχες και μάγεψαν τις γυναίκες, που έδειξαν σαφέστατη προτίμηση από κάποιες άλλες. Στο τέλος του 2016 και στην αρχή του 2017 κάποιες από αυτές τις τάσεις θα συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού και αξίζει να τις δούμε.

Υπερμεγέθη πανωφόρια: Ξεχάστε λοιπόν για λίγο ακόμα τα στενά πανωφόρια, τα παλτό και οι καπαρντίνες συνεχίζουν να δείχνουν δυο μεγέθη μεγαλύτερα, αυτό ενίοτε είναι καλό, γιατί δείχνει ένα ντύσιμο ανεπιτήδευτα όμορφο. Όσο αφορά τα χρώματα τα ουδέτερα συνεχίζουν να κυριαρχούν
στα πανωφόρια.Μπλούζες με έξω τους ώμους, μεγάλη μας αδυναμία καθώς αναδεικνύουν κάθε σωματότυπο είναι ρούχα θηλυκά και sexy θα τα δούμε να συνεχίζουν δυναμικά μέχρι και το καλοκαίρι. Ο παιχνιδιάρικος αισθησιασμός τους μας συναρπάζει.Βελούδο, η πιο κυρίαρχη τάση το είδαμε παντού, σε μπλε χρώμα κυριαρχεί και θα το φοράμε για κάποιους μήνες ακόμη. Τα 80s, δηλαδή ρούχα με έντονα χρώματα και μεγάλο όγκο…προετοιμαστείτε θα παίξουν έντονα και το καλοκαίρι.Μποτάκια που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο, με σχέδια, με τρουκς , αλυσίδες και μεταλλικά στοιχεία θα συνεχίσουν να είναι τα αγαπημένα μας, μέχρι και την άνοιξη.Πλισέ φούστα: σε όλα τα χρώματα, τα μήκη και τα στυλ, την θεοποιήσαμε και την φορέσαμε με τοπ, με πουλόβερ, με πουκάμισα και θα συνεχίσουμε για πολύ ακόμα να την φοράμε.Το αθλητικό στυλ έφυγε από τα γυμναστήρια και κατέβηκε στους δρόμους, είναι πια το αγαπημένο μας και ευχόμαστε να συνεχίσει να ανανεώνεται και να μας εκπλήσσει.

Ποια ήταν η δική σας αγαπημένη τάση;

Keywords
Τυχαία Θέματα