Αντρικό στυλ: ντύσου ανάλογα με το σώμα σου!

Ένα από τα πιο σημαντικά λάθη που κάνουν και τα δυο φύλα όσο αφορά τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουν τα ρούχα που ντύνονται, είναι πως κάποια από αυτά δεν κολακεύουν το σώμα τους, αντιθέτως τονίζουν τις αδυναμίες και κρύβουν τα θετικά σημεία. Έτσι, όπως συμβαίνει και με το γυναικείο ντύσιμο αξίζει να δούμε τι ταιριάζει σε κάθε άντρα ανάλογα με το σώμα του.

Υπάρχουν κάποια σώματα που τα αποκαλούμε ''φλατ'' δηλαδή είναι τα σώματα εκείνα που έχουν το ίδιο πλάτος, δεν ανοίγουν λόγου χάρη οι ώμοι, είναι πιο ευθυτενείς, σε αυτά λοιπόν τα σώματα ταιριάζουν ρούχα που θα το κάνουν να δείχνει πιο

ογκώδες στο πάνω μέρος, όπως πουλόβερ ή ωραία σακάκια και jackets.

Τώρα, οι άντρες που έχουν πλάτες αλλά το υπόλοιπο σώμα τους είναι πιο λεπτό καλό είναι να μην επιλέγουν ζιβάγκο, θα δείχνει μπουκωμένο το ντύσιμό τους και να επιλέγουν χαλαρά πουκάμισα ή πουλόβερ με V. Οι άντρες - και στην Ελλάδα είναι πολλοί - που έχουν στομάχι ή κοιλιά πρέπει με κάποιο τρόπο να το καλύψουν.

Τα επιπρόσθετα κιλά στην κοιλιά έχουν και το εξής κακό, σε αναγκάζουν να παίρνεις και μεγαλύτερα νούμερα παντελόνι και να δείχνεις πιο βαρύς από ότι είσαι στην πραγματικότητα. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν δεν φοράτε ρίγες και αν θέλετε να φορέσετε να είναι κάθετες, επιλέξτε σκουρόχρωμα ρούχα στο πάνω μέρος κρύβουν κιλά και πόντους και αποφύγετε τις χρωματικές εξάρσεις όπως και τα πολύ φαρδιά παντελόνια, όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα