Τα πανωφόρια της Άνοιξης!

Η Άνοιξη είναι εδώ και τι καλύτερο από μία μίνι ανανέωση της ντουλάπας μας! Η θερμοκρασία έχει ανέβει ωστόσο τα πανωφόρια είναι ακόμα απαραίτητα για τις εξόδους μας! Τα καλά νέα είναι ότι οι επιλογές είναι αμέτρητες για όλες τις διαθέσεις αλλά και τις ώρες!

Υπάρχουν τα κλασικά χρωματιστά πανωφόρια, τα πιο rock jacket, τα floral, τα σακάκια και οι all time classic

καμπαρντίνες που πάντοτε αγαπάμε αλλά και νέες επιλογές όπως τα πανωφόρια σε style kimono και οι επιλογές με γεωμετρικά σχέδια. Δοκιμάστε επίσης πανωφόρια σε έντονα χρώματα και σε διάφορα μήκη που κολακεύουν τη σιλουέτα σας και δίνουν extra πόντους στυλ στο ντύσιμό σας.

Δείτε ποια είναι τα πανωφόρια που θα κάνουν ακόμα πιο στιλάτες τις ανοιξιάτικες μας εμφανίσεις και διαλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν!

*Extra tip: Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά αλλά έχετε πιο basic κομμάτια στην ντουλάπα σας, επενδύστε σε ένα ξεχωριστό και χρωματιστό πανωφόρι με ιδιαίτερη υφή ή print που θα αλλάξει κατευθείαν το look σας σε πιο edgy!

SHORT TRENCH COAT (69,95 €) [Περισσότερα]SHORT CHECKERED COAT (69,95 €) [Περισσότερα]Oasis Floral Blazer (91,91 €) [Περισσότερα]ASOS Blazer in Geo Print with Belt (52,52 €) [Περισσότερα]River Island Parka with Tiger Back (98,48 €) [Περισσότερα]ASOS Jacket in Kimono Style (52,52 €) [Περισσότερα]Bellfield Quilted Bomber Jacket (72,22 €) [Περισσότερα]Warehouse Pac A Mac With a Bag (45,96 €) [Περισσότερα]ETHNIC FABRIC JACKET (69,99 €) [Περισσότερα]COTTON STRIPED BLAZER (49,99 €) [Περισσότερα]BLAZER WITH PUFFED SHOULDERS (69,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα