Bartuggi: Επέλεξε την τσάντα που θέλεις να κερδίσεις!

00:49 9/4/2013 - Πηγή: Ntynomai

Μπορεί ο καιρός να έχει "χειμωνιάτικες" διαθέσεις, αλλά εμείς έχουμε πολύ, μα πολύ ανοιξιάτικη διάθεση! Ναι είναι Δευτέρα, ναι είναι η αρχή της εβδομάδας, ναι βρέχει αλλά… Έχουμε το πιο όμορφο και καλοκαιρινό δώρο για να ξεκινήσουμε αυτή την εβδομάδα με χαμόγελο και αισιοδοξία!

Τα δώρα που έχουμε για εσάς είναι οι εξαιρετικές τσάντες Bartuggi. Η Bartuggi είναι στο χώρο της μόδας από το 1936 όπου και ξεκίνησε να κατασκευάζει χειροποίητες τσάντες από δέρματα υψηλής ποιότητας. Με έμπνευση

και μεράκι, σύντομα κατέκτησε την προτίμηση του κοινού και έγινε από τότε αγαπημένη επιλογή και στα είδη ταξιδίου και στις επαγγελματικές τσάντες.

Πλέον έχει βάλει πλώρη να κατακτήσει και το ηλεκτρονικό κοινό, διαθέτοντας τα υπέροχα και πολύτιμα σχέδια της και online. Η δημιουργία του bartuggi.com είναι γεγονός και με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία έρχεται ακόμα πιο κοντά στο κοινό που τόσα χρόνια την στηρίζει!

Έτσι λοιπόν, η Bartuggi κάνει έναν διαγωνισμό και μοιράζει υπέροχα δώρα! Τέσσερις θα είναι οι τυχεροί νικητές που θα διαλέξουν την τσάντα που επιθυμούν να κερδίσουν! Ο τρόπος είναι απλός:

Βήμα 1: Διάλεξε την τσάντα που σου αρέσει από τις ακόλουθες κατηγορίες: Ταχυδρόμου, Θαλάσσης, Φάκελοι, Βραδινές και μοιράσου μαζί μας στα σχόλιο αυτής της σελίδας ποια είναι η αγαπημένη σου.
Βήμα 2: Κάνε like στη σελίδα της Bartuggi κάνοντας κλικ εδώ.

Τσάντες Ταχυδρόμου [Περισσότερα]Τσάντες Θαλάσσης [Περισσότερα]Τσάντες Φάκελοι [Περισσότερα]Τσάντες Βραδινές [Περισσότερα]

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός μέχρι και την Κυριακή 14/4/2013 το βράδυ. Οι νικητές θα αναδειχθούν μετά από ηλεκτρονική κλήρωση που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα και θα ανακοινωθούν εδώ, σε αυτή την σελίδα σε μορφή Update.

Σας ευχόμαστε να απολαύσετε τη βόλτα σας στο bartuggi.com και καλή επιτυχία!

Update

Η κλήρωση έγινε και οι τυχερές που θα κερδίσουν μια τσάντα της επιλογής τους από το bartuggi.com είναι οι:

μυρτω καρατζα
fanitho (fanithomaidou@..)
Nikh Ro
popi (popi.p.l.27@..)

Οι νικήτριες έχουν ενημερωθεί και μέσω email ή στον facebook λογαριασμό τους και περιμένουμε να επικοινωνήσουν μαζί μας μέχρι και την Κυριακή 21/4/2013 για να κανονίσουμε την αποστολή του δώρου τους. Αν για κάποιο λόγο δεν έχετε λάβει το μήνυμα που έχουμε στείλει παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας στο [email protected]

Ευχαριστούμε πολύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα