Τα καλύτερα πανωφόρια για να υποδεχτείς το φθινόπωρο

Το καλοκαίρι έχει ήδη δώσει την σκυτάλη στο φθινόπωρο και εσύ προσπαθείς να προσαρμόσεις την γκαρνταρόμπα σου σ’ αυτήν την μετάβαση. Φορέματα, σορτσάκια, σανδάλια έχουν αρχίσει να σε κουράζουν και ανυπομονείς να πέσει η θερμοκρασία για να μπορέσεις να φορέσεις εκείνα τα αγαπημένα ζεστά κομμάτια που κρύβει η ντουλάπα σου. Φταίνε λίγο βέβαια και οι βιτρίνες των αγαπημένων σου καταστημάτων, που έχουν μπει ήδη σε χειμωνιάτικό κλίμα.

Για

να κάνεις λοιπόν πιο εύκολη αυτήν την μετάβαση αρκεί να επικεντρωθείς σε μερικά κομμάτια. Ένα από αυτά, είναι φυσικά το πανωφόρι σου. Ιδανικό για να σε προφυλάξει από την ψύχρα της νύχτας αλλά και για να δώσει έναν άλλο αέρα στο στυλ σου.

Εμείς διαλέξαμε για σένα μερικά από τα καλύτερα κομμάτια της σεζόν που θα σε βοηθήσουν να υποδεχτείς το φθινόπωρο με στυλ και χαρούμενη διάθεση.

RIENNE LS BLAZER Beige / Brown (31,96 €) [Περισσότερα]LOVE WHITE FLORAL PRINT BOMBER JACKET (61,16 €) [Περισσότερα]Women's Solid Slim Blazer (37,53 €) [Περισσότερα]Kοντή καμπαρντίνα (34,29 €) [Περισσότερα]G-Star Midge Carter Denim Jacket (123,29 €) [Περισσότερα]Σακάκι κοστουμιού Jessica London (35,09 €) [Περισσότερα]Πράσινο Emerald Blazer by ICHI (37,47 €) [Περισσότερα]PURSUE JONDI TWEED PEPLUM JACKET (369,00 €) [Περισσότερα]GIOEN-B VESTE 0IAAA μπλέ (128,00 €) [Περισσότερα]Slim Blazer with Piping Detail (35,00 €) [Περισσότερα]AZALEA Multicolore (47,96 €) [Περισσότερα]ASOS Blanket Wrap Coatigan In All Over Pattern (58,56 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα