Ροζ κυριαρχία!

Το είδαμε ήδη από τον χειμώνα, το ροζ το συναντούσαμε σε πανωφόρια, σε πουλόβερ, σε αξεσουάρ να δίνει λίγο από τη γλύκα του στο ντύσιμό μας. Το ροζ είναι ένα γλυκό χρώμα, θα έλεγα ήπιο αλλά έχει πολλές αποχρώσεις, κάποιες πιο έντονες και επιθετικές και φέτος την Άνοιξη θα κυριαρχήσει.

Είτε σε πάλ ρυθμούς ''τύπου Barbie'' είτε σε πιο δυνατούς, αυτή τη σεζόν έχω την αίσθηση πως θα το φορέσουμε οι περισσότερες. Πως θα το συνδυάσουμε όμως; Μου αρέσει με μαύρο όταν είναι έντονο, με λευκό, με μπεζ, θα έλεγα πως είναι ένας μοναδικά εκπληκτικός συνδυασμός και με καφέ.

Πιστέψτε το και αξίζει πραγματικά να το εντάξετε στις εμφανίσεις σας καθώς έχει τη δύναμη να κάνει ένα outfit να δείχνει μαγικό, κομψό, συναρπαστικό. Στις βραδινές σας εξόδους ένα πιο ''καυτό'' ροζ, πιο έντονο και πιο σκούρο θα απογειώσει το τελικό αποτέλεσμα. Μία ροζ γόβα θα δώσει πνοή στο ντύσιμό σας, μία ροζ τσάντα θα το κάνει να δείχνει πιο ενδιαφέρον. Ένα ροζ παντελόνι θα τονίσει το παιχνιδιάρικο στυλ που μπορεί να θέλετε να περάσετε ή μία ροζ φούστα θα σας ταξιδέψει στη μαγεία του ρομαντισμού.

Το ροζ είναι εδώ, σε όλες του τις αποχρώσεις έτοιμο να σας μαγέψει!

Φούξια maxi φόρεμα (30,00 €) [Περισσότερα]Μίνι φόρεμα ροζ με δαντέλα στα μανίκια (25,90 €) [Περισσότερα]Βελουτέ φόρεμα (12,99 €) [Περισσότερα]Vintage sweet pink φόρεμα μπροκάρ Felicita (66,00 €) [Περισσότερα]STEFANIA VAIDANI (63,50 €) [Περισσότερα]Δερμάτινη γόβα με πρωτότυπο δέσιμο (50,00 €) [Περισσότερα]Nude patent leather cut-out lace-up stiletto pumps (186,00 €) [Περισσότερα]Πάλ ροζ μάξι φόρεμα (66,00 €) [Περισσότερα]Rina Cipria (69,00 €) [Περισσότερα]Ροζ παλ τσάντα γυναικεία (83,00 €) [Περισσότερα]Γυναικεία τσάντα Juicy Couture φούξια (79,00 €) [Περισσότερα]Γυναικεία τσάντα (79,20 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai