Ολέ: Το βολάν ήρθε για να μείνει!

14:12 7/2/2017 - Πηγή: Ntynomai

Και ειλικρινά θα το δείτε ακόμα πιο έντονα παντού. Σε μανίκια από μπλούζες, άλλοτε πιο μεγάλα άλλοτε πιο μικρά. Σε φορέματα που θα εντυπωσιάζουν. Σε πουκάμισα. Σε φούστες. Σε ελαφριά πουλόβερ. Μεταξύ μας; Είναι εκπληκτική τάση, γιατί είναι παιχνιδιάρική, ξεσηκωτική, δίνει στυλ και κομψότητα μαζί.

Όσο αφορά τις μπλούζες και τα πουκάμισα θα τα συνδυάσετε με παντελόνια

και κολάν. Τις φούστες με ''ήρεμα'' μπλουζάκια. Τα φορέματα με ένα ωραίο παπούτσι.

Το βολάν, επειδή από μόνο του είναι εντυπωσιακό πολύ δεν θέλει πολλά πολλά, ίσως ένα σκουλαρίκι κρίκο ή πολλά βραχιόλια στο χέρι μαζί αλλά η υπερβολή, επειδή από μόνο του είναι εντυπωσιακό, δεν του ταιριάζει. Για τις φίλες που ακολουθούν τη μόδα πιστά τα βολάν με έντονα χρώματα και ρίγες είναι τα ιδανικά. Για τις πιο συγκρατημένες το λευκό, το μαύρο, το κάμελ θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες τους.

Μικρό μυστικό: τα βολάν δίνουν όγκο άρα δεν φοράμε βολάν στα σημεία που δεν θέλουμε να τονίσουμε. Για αυτό τα βολάν στο σημείο του στήθους είναι ιδανικά για τις γυναίκες που έχουν μικρό στήθος.

Ας δούμε τρόπους να το φοράμε και όσα ανακαλύψαμε μόνο για εσάς.

Ribbed knit long sleeve top with flare sleeves (18,95 €) [Περισσότερα]Ribbed long sleeve top with ruffled neckline (23,95 €) [Περισσότερα]Ribbed long sleeve top with ruffled neckline (23,95 €) [Περισσότερα]Μπλούζα (17,99 €) [Περισσότερα] Μπλούζα (15,99 €) [Περισσότερα]Πουκάμισο με βολάν (16,90 €) [Περισσότερα]Γυναικείο πουμάμισο κρουαζέ με δέσιμο στην μέση (29,00 €) [Περισσότερα]Boohoo backless ruffle trim a line dress (37,33 €) [Περισσότερα]True decadence ruffle detail (53,33 €) [Περισσότερα]Asos white ruffle yoke bell Sleeve Top (66,67 €) [Περισσότερα]Reclaimed vintage oversized sweat with tulle ruffle (46,67 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα