Που θα φάω τα (Ανοιξιάτικα) λεφτά μου

Μπορώ να πω ότι μπήκε η Άνοιξη. Και δεν περιμένω κάνα ‘βλογημένο Κρητικό η Κύπριο να ειρωνευτεί: "Πράγματι, έχει κάνα δίμηνο..." αλλά το λέω εγώ, ο εγκλωβισμένος στα βροχερά highlands των Ιωαννίνων. Αν εδώ είναι Άνοιξη, τότε είναι και στο Λονδίνο.

Και πέραν από τα γνωστά προβλήματα του στυλ "που θα πιω τον τρίτο καφέ της μέρας" ή "πόσες μέρες ακόμη θέλει για να βουτήξω στη θάλασσα", οι ζέστες του Απριλίου με βρήκαν απροετοίμαστο, μέσα σε ένα βαρύ chino και ένα σκούρο

hoodie.

Και μιας και έκοψα τα ποτά πρόσφατα (έχετε σκεφτεί πόσο πεταμένα είναι τα λεφτά για τα cocktail;) κατέληξα με 100 ευρώ να χτυπιούνται ανυπόμονα στην τσέπη μου. Αν μοιράζεστε τα ίδια προβλήματα μαζί μου, ελάτε να ρίξουμε μια ματιά σε μερικά κομμάτια που μπορούμε να χτυπήσουμε.

Κοντά παντελόνια.

Για μερικούς, παράδεισος είναι ένα απόγευμα στο Motley, για άλλους μια βραδιά με την Adrianna Lima. Προσωπικά, αρκούμαι σε ένα ζεστό πρωινό στην πόλη, φορώντας shorts. Τίποτε δεν με κάνει πιο ευτυχισμένο από την ανάλαφρη αίσθηση ενός κοντού παντελονιού με ένα απλό t-shirt και την Adrianna δίπλα μου. Ζω το καλοκαίρι.

Φυσικά, δεν αφήνω jeans shorts να ακουμπήσουν το δέρμα μου. Αυτά είναι για γυναίκες ή για κατοίκους των 80s. Προτιμώ chino shorts σε χρώματα, ειδικά μπεζ και μπλε - και φέτος ποντάρω με χίλια σε embroideries, λεπτομέρειες πλεγμένες στο ύφασμα που κάνουν τη διαφορά.

ASOS Chino Shorts With Flamingo Embroidery (32,83 €) [Περισσότερα]ASOS Chino Shorts In Longer Length (30,20 €) [Περισσότερα]ASOS Chino Shorts With Cars Print (32,83 €) [Περισσότερα]Selected Chino Shorts (45,96 €) [Περισσότερα]Esprit Twill Chino Shorts (51,21 €) [Περισσότερα]Anerkjendt Harbo Shorts (45,96 €) [Περισσότερα]Sports shorts (19,95 €) [Περισσότερα]

Polo μπλουζάκια.

Καλά, μόνο που γράφω το άρθρο πωρώνομαι. Άλλο θεϊκό δημιούργημα του σύμπαντος, τα polo μπλουζάκια. Τίποτε δεν είναι πιο χαλαρό και περιποιημένο ταυτόχρονα. Just take my money ASOS!

Σαν τα polo της Fred Perry, δεν έχει. Τα twin-tipped (με τις διπλές γραμμές στον γιακά και τα μανίκια) είναι τα αγαπημένα μου.

Δώστε, φυσικά, προσοχή στο fit: Οι polo μπλούζες πρέπει να κάθονται τέλεια στο σώμα - όχι να είναι τεράστιες, σαν μπλούζα που δανειστήκαμε από τον παππού μας.

Fred Perry Slim Fit Twin Tipped Polo Top (72,22 €) [Περισσότερα]Fred Perry Slim Fit Twin Tipped Polo Top (72,22 €) [Περισσότερα]Fred Perry Slim Fit Twin Tipped Polo Top (72,22 €) [Περισσότερα]Carhartt Polo Duck Print Slim Fit Pique (72,22 €) [Περισσότερα]

Hoodies και ζακέτες.

Ναι, είπαμε χρώμα - αλλά το μυστικό είναι η απόχρωση. Ψάξε παστέλ, απαλές αποχρώσεις κι όχι έντονα, σκληρά χρώματα. Και η ζακέτα θα είναι το πιο χρήσιμο κομμάτι της σεζόν, για τα βράδια του Απριλίου/Μαϊου που δεν θα κάνει ούτε ζέστη, ούτε δροσιά.

ASOS Zip-Through Hoodie (24,95 €) [Περισσότερα]ASOS Zip-Through Hoodie (24,95 €) [Περισσότερα]New Look Hoodie (19,68 €) [Περισσότερα]ASOS Denim Jacket (52,52 €) [Περισσότερα]

Και με τα ρέστα, χτυπήστε τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε απλού, χαλαρού ντυσίματος: Φθηνά, απλά t-shirts.

Nudie T-Shirt Crew Neck Basic (32,83 €) [Περισσότερα]Farah Vintage T-Shirt with Fleck Pattern (45,96 €) [Περισσότερα]ASOS T-Shirt With Crew Neck (7,88 €) [Περισσότερα]ASOS T-Shirt With Crew Neck (7,88 €) [Περισσότερα]ASOS T-Shirt With Pocket (10,50 €) [Περισσότερα]ASOS V-Neck T-Shirt (7,88 €) [Περισσότερα]

Το μόνο που μένει πια, είναι να έρθει η μέρα που θα γράψω το post με προτάσεις για μαγιό. Πόσες μέρες να θέλει ακόμη; Κάτι μου λέει πως δεν είναι πολλές... Μέχρι τότε, καλούς freddo!

Keywords
Τυχαία Θέματα