Ολόσωμα μαγιό: Ρετρό απόλαυση

Το καλοκαίρι είναι για τα καλά εδώ και οι πρώτες εξορμήσεις στην παραλία έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. To απαραίτητο κομμάτι για τις βουτιές στην θάλασσα είναι το μαγιό. Για το λόγο αυτό κάθε γυναίκα χρειάζεται μια κατάλληλη ανανέωση στην καλοκαιρινή της γκαρνταρόμπα. Ένα εύκολος τρόπος για να αλλάξεις τα καλοκαιρινά σου items είναι να βρεις το πιο μοδάτο ολόσωμο μαγιό, για να εντυπωσιάσεις στην παραλία με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Τα swimsuits έκαναν μια δυναμική εμφάνιση αυτή τη σεζόν, καθώς αντικατέστησαν επάξια την ασφαλή επιλογή του μπικίνι, που για τόσα χρόνια μας ακολουθούσε πιστά.

ολόσωμα μαγιό μας θυμίζουν κινηματογραφικές ταινίες στις δεκαετίες του '50 και του '60 και όπως φαίνεται επιστρέφουν πάλι για να αφήσουν το δικό τους ρετρό στίγμα. Τα ολόσωμα μαγιό αναδεικνύουν κάθε είδους σιλουέτα, είναι κολακευτικά και χαρίζουν ένα άψογο και κομψό καλοκαιρινό στιλ. Τα swimsuits είναι από τα αγαπημένα μαγιό για αυτό το καλοκαίρι, καθώς, δίνουν έναν μοναδικό χαρακτήρα στο beach look σου. Είναι ιδανικά για μια ιδιαίτερη εμφάνιση στην παραλία που θα αναδείξει την θηλυκότητα σου, χωρίς υπερβολές. Σχέδια, prints, χρώματα και στυλ υπάρχουν πολλά, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε girly, κλασσικό ή μοντέρνο ύφος.

Εμείς ψάξαμε για εσάς και σας προτείνουμε τα πιο όμορφα ολόσωμα μαγιό για μοδάτες καλοκαιρινές εμφανίσεις, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία!

BRISTOL MARBLE (29,95 €) [Περισσότερα]MILONGA-PADDED ONE-PIECE SWIMSUIT (59,95 €) [Περισσότερα]GOLD-ONE-PIECE SWIMSUIT (59,95 €) [Περισσότερα]Vmliva Printed Swimsuit (29,95 €) [Περισσότερα] INNES PADDED ALLBODY STRAPLESS B' - ΜΑΥΡΟ (72,99 €) [Περισσότερα]DIVINE PADDED ALLBODY TRIANGLE B' - ΜΑΥΡΟ (84,90 €) [Περισσότερα]Ολόσωμο στράπλες (33,45 €) [Περισσότερα]Ολόσωμο ενισχυμένο (87,90 €) [Περισσότερα]Ολόσωμο ενισχυμένο (79,90 €) [Περισσότερα]Λευκό ολόσωμο μαγιό αστεράκια με ανοιχτή πλάτη (36,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai