Τα t-shirts δεν είναι μόνο αντρική υπόθεση!

Έχουμε συνηθίσει, κάθε φορά που γίνεται λόγος για T-shirts, να σκεφτόμαστε αυτομάτως το αντρικό ντύσιμο, καθώς είναι ένα ρούχο συνώνυμο με την αντρική εμφάνιση.

Όμως, τα T-shirts με logos και ευφάνταστα σχέδια, είναι μέρος πλέον της καθημερινότητας μίας γυναίκας που είναι ενημερωμένη για τη μόδα. Αφήστε που έχει και rock στοιχεία και τα λατρεύουμε. Αφήστε που πλέον μπορούν να παίξουν με πολλούς συνδυασμούς και να δώσουν μία ιδιαίτερη πνοή στην εμφάνισή μας.

Αφήστε που ενθουσιάζουν και εμάς τις 40+ καθώς μας θυμίζουν την εφηβεία μας, τις συναυλίες που έχουμε πάει, τις ξέγνοιαστες και φοιτητικές στιγμές μας.

Φοριούνται και συνδυάζονται, όπως προανέφερα, πολύ εύκολα. Με το τζινάκι σου και μποτάκια και έφυγες. Με μία midi μαύρη φούστα ή με τις πλισέ μεταλλιζέ που είναι και στη μόδα. Με ένα ωραίο υφασμάτινο παντελόνι και sneakers. Σχεδόν με τα πάντα.

Επίσης για πανωφόρι μπορείς να επιλέξεις για casual εμφανίσεις ένα denim μπουφάν ή ένα bomber. Παράλληλα με ένα χαλαρό oversized παλτό.

Ιδανικά μοναδικό στυλ αποκτούν με denim παντελόνι, μποτάκια και στενό μαύρο σακάκι! Ανεπανάληπτα πραγματικά.

Όχι, η εποχή της αθωότητας ή των άγριων νιάτων, ανάλογα πως έζησε κανείς, δεν έχει περάσει. Είναι εδώ για να μας θυμίζει πως η ζωή κύκλους κάνει.

Pepe Jeans Vanesa (34,50 €) [Περισσότερα]Κοντομάνικο t-shirt (22,00 €) [Περισσότερα]Κοντομάνικο t-shirt (20,00 €) [Περισσότερα]Ριγέ μπλούζα, 100% βιολογικό βαμβάκι (13,30 €) [Περισσότερα]It choker t-shirt Kendall style (21,10 €) [Περισσότερα]T-shirt με ανάγλυφο Logo (25,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείο κοντομάνικο t-shirt Jadea (14,90 €) [Περισσότερα]Top με τύπωμα (20,90 €) [Περισσότερα]Rock star t-shirt (20,00 €) [Περισσότερα]Κοντομάνικο t-shirt (9,90 €) [Περισσότερα]Γυναικεία μπλούζα "Idyllic World" Reef Code (9,90 €) [Περισσότερα]Pardon t-shirt (22,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα