Μαγιό για τον άντρα

Λίγα λεπτά αν χαζέψει κάποιος με προσοχή τις αντρικές φιγούρες που κυκλοφορούν σε μια παραλία είναι αρκετά για να καταλάβει πως τα διάφορα στυλ και γούστα, η μόδα και οι τάσεις της ζουν και βασιλεύουν και στον κόσμο των αρσενικών. Όπως δεν είναι μόνο γυναικείο προνόμιο η ποικιλία επιλογών σε σχέδια και χρώματα, υφάσματα και μάρκες στο υπόλοιπο ντύσιμο έτσι δεν είναι και στις “συλλογές παραλίας” των σχεδιαστών, των εταιρειών, των καταστημάτων.

Κάτι ακόμα που μπορεί να παρατηρήσει κάποιος είναι το γεγονός, όπως συμβαίνει και στις γυναίκες έτσι και στους άντρες, πολύ συχνά η κατηγορία μαγιό που θα επιλέξει κάποιος έχει να κάνει με το στυλ που τον χαρακτηρίζει γενικότερα αλλά και το σωματότυπο του.

Ένας τύπος αθλητικός και γυμνασμένος, ένα εφαρμοστό μαγιό θα το προτιμήσει σίγουρα. Για τον τύπο το χαλαρό και “χύμα”, μια φαρδιά και πιο μακριά βερμούδα είναι η επιλογή του. Οι πιο κλασικοί τύποι νομίζω πως θα επιλέξουν ένα μέσου ύψους σορτς, τύπου μποξεράκι.

Ανάλογα βέβαια αντιστοιχούν και οι χρωματικές επιλογές.
Έντονα και μονόχρωμα συνήθως θα είναι τα μαγιό που βλεπουμε στα ιδιαίτερα γυμνασμένα κορμιά, πολύχρωμα ή και λουλουδάτα στους πιο νεαρούς λουόμενους και σκέτα πιο προβλέψιμα μονόχρωμα στους πιο κλασικούς.

Τι λές και εσύ, τα πέτυχα; Ας δούμε παρακάτω και μια συλλογή από τις πολλές και διάφορες επιλογές που βρίσκουμε σε αντρικά μαγιό.

Ανδρικό Μαγιό "Holidays" Seven L.A (1,00 €) [Περισσότερα]Arena Fundamentals (17,00 €) [Περισσότερα]Ανδρικό μαγιό Basehit (44,90 €) [Περισσότερα]Emerson men's boardshorts (44,90 €) [Περισσότερα]Ανδρικό μαγιό εμπριμέ πράσινο (8,90 €) [Περισσότερα]Timberland Solid Slimshort (55,00 €) [Περισσότερα]Μαγιό TopSecret (24,90 €) [Περισσότερα]Μαγιό TopSecret (24,90 €) [Περισσότερα]Τοp Secret Ανδρικό Μαγιό (25,95 €) [Περισσότερα]Nike Slide Beach Short (19,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai