Γυαλιά ηλίου για παιδιά!

Το θέμα γυαλί και παιδί δεν είναι ότι πιο εύκολο! Τα παιδιά σε μικρές ηλικίες, τα βγάζουν, τα πετάνε, τα θεωρούν παιχνίδι, άλλα παιδάκια τα θεωρούν ενοχλητικά, δεν τα θέλουν, όμως τα γυαλιά ηλίου είναι σημαντικά πια από πολύ μικρή ηλικία και δεν είναι να παίζουμε με τα ματάκια τους. Έτσι, ξεχνάμε εννοείται να επιλέγουμε γυαλιά μόνο και μόνο επειδή έχουν πάνω το αγαπημένο τους καρτούν και τους αρέσουν αλλά είναι αμφιβόλου ποιότητας και για αυτό ψάξαμε για εσάς γυαλιά κατοχυρωμένα για τα παιδικά μάτια και ιδανικά για την ηλικία τους.

Αρχικά

τα KiETLA είναι εξαιρετικά!

Προσφέρουν την υψηλότερη προστασία από τον ήλιο - 100% προστασία από UVA και UVB ακτινοβολία - κατηγορία φακών Νο 4 η υψηλότερη. Δεν σπάνε - δεν γρατσουνίζονται (anti scratch). Από υποαλλεργικό ελαστομερές που δεν ερεθίζει τα παιδιά -πολύ ελαφρύς σκελετός για να τον δέχονται τα παιδιά ευκολότερα. To ύψος των φακών είναι 30mm για να προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία όταν τα παιδιά (όπως συνηθίζουν άλλωστε) κοιτούν προς τα πάνω. Πέραν των παραπάνω, τα γυαλιά ηλίου KiETLA διαφέρουν δεν δέχονται ότι ένα μέγεθός ή ένα σχήμα γυαλιού μπορεί να καλύψει όλες τις παιδικές ηλικίες. Σε κάθε ηλικία το σχήμα του προσώπου του παιδιού είναι διαφορετικό και η KiETLA έρχεται να καλύψει αυτές τις ιδιαιτερότητες, προσφέροντας τη μεγαλύτερη γκάμα γυαλιών σε νούμερο με σκοπό τη μεγαλύτερη άνεση και προστασία του παιδιού.

Kietla Παιδκά Γυαλιά Ηλίου JOKALA 2-4 Ετών (25,90 €) [Περισσότερα]Kietla Παιδκά Γυαλιά Ηλίου JOKAKIDS 4-6 Ετών (29,90 €) [Περισσότερα]Kietla Παιδκά Γυαλιά Ηλίου JOKAKIDS 4-6 Ετών (29,90 €) [Περισσότερα]Kietla Παιδκά Γυαλιά Ηλίου DIABOLA 0-18 μηνών (25,90 €) [Περισσότερα]Kietla Παιδκά Γυαλιά Ηλίου JOKAKIDS 4-6 Ετών (29,90 €) [Περισσότερα]Kietla Παιδκά Γυαλιά Ηλίου JOKALA 2-4 Ετών (25,90 €) [Περισσότερα]

Η εταιρία INVU έχει εξαιρετικά πολωτικούς φακούς και έχει εισχωρήσει στην αγορά με σαφή στόχο την έναρξη της επόμενης γενιάς των πολωτικών φακών. Ο συνδυασμός των φακών με εξαιρετικές επιδόσεις και ο μοντέρνος σχεδιασμός των προϊόντων της εταιρίας προσφέρει στους πελάτες μια εξαιρετική και μοναδική εμπειρία. Η εταιρία INVU είναι σήμα κατατεθέν της Swiss Eyewear Group (International) AG τα προϊόντα της οποίας σήμερα διανέμονται σε περισσότερες από 55 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Γυαλιά Ηλίου Παιδικά Invu K2708B Berry Μπορντώ Τετράγωνο Πολωτικό (35,00 €) [Περισσότερα]Γυαλιά Ηλίου Παιδικά Invu K2704C Frosty Blue/Orange Μπλε Τετράγωνο Πολωτικό (35,00 €) [Περισσότερα]Γυαλιά Ηλίου Παιδικά Invu K2708C Grey Γκρι Τετράγωνο Πολωτικό (35,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα