Κουπόνι έκπτωσης από το GKapetanis Stores

16:28 9/2/2012 - Πηγή: Ntynomai

Η αλήθεια είναι ότι όλοι δίνουμε μεγάλη έμφαση στην εξωτερική μας εμφάνιση. Μπορούμε να ψάχνουμε για ώρες το τέλειο τζιν ή το τέλειο φόρεμα. Αυτό που πολλές φορές όμως αμελούμε ή δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία είναι η εσωτερική μας εμφάνιση και εννοώ τα εσώρουχα. Αναγκαία, απολύτως απαραίτητα, τα χρησιμοποιούμε καθημερινά. Με λίγα λόγια δεν μπορούμε χωρίς αυτά…

E-shops με

ρούχα υπάρχουν πολλά, ηλεκτρονικά καταστήματα όμως με εσώρουχα όχι τόσα. Το καλό νέο είναι ότι υπάρχει ένα e-shop το οποίο είναι το πιο ολοκληρωμένο στην Ελλάδα όσον αφορά τα εσώρουχα.

Μετρά ένα χρόνο ζωής, με περισσότερα από 800 προϊόντα σε 34 κατηγορίες, πάνω από 1.500 «πιστούς» πελάτες και πάνω από 30.000 επισκέπτες μηνιαίως. Και δεν είναι άλλο από το store.kapetanis.com.

Το store.kapetanis.com, μέλος του Ομίλου Κ&Α Καπετάνης Ο.Ε. που δραστηριοποιείται στο χώρο των εσωρούχων εδώ και 24 χρόνια με 3 σημεία πώλησης στην Ελλάδα, αποτελεί ένα σύγχρονο και εύχρηστο e-shop χωρισμένο σε κατηγορίες όπως γυναίκα, άνδρας, παιδί, πυτζάμες, καλσόν και sales για να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα ότι ζητάτε.

Βασική αρχή των GKapetanis underwear είναι όλα τα προϊόντα να είναι υψηλής ποιότητας, ευρωπαϊκών προδιαγραφών και προέλευσης, οικολογικά και να προσφέρονται στους πελάτες σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Με λίγα λόγια ότι ζητάμε και εμείς!

Προς ευχαρίστησή μας η ποικιλία είναι μεγάλη και τα brands όλα αγαπημένα και οικεία: Sloggi, Triumph, Luna, Wonderbra, Venus Victoria, Palco, Pompea, Apple, Helios, Glamour, Obsessive και Minerva.

Είτε είσαι γυναίκα ή άνδρας ή ψάχνεις κάτι για το παιδί σου, είτε είσαι έφηβη ή γυναίκα πιο μεγάλη, λεπτή ή με λίγα κιλά παραπάνω ή και έγκυος, ή χρειάζεσαι μεγαλύτερα νούμερα (cup d-e-f xxl), τα προαναφερόμενα brands είναι ότι πρέπει για εσένα, κανείς δεν μένει παραπονεμένος.

Τα σχέδια πολλά, ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγονται τα κλασικά, τα sexy, τα κοριτσίστικα, τα μοντέρνα, τα μονόχρωμα, τα πολύχρωμα, τα ενισχυμένα (ακόμα και σουτιέν που προσθέτουν μέχρι και 2 νούμερα), τα νυφικά και τα αθλητικά. Κάθε τύπος λοιπόν γυναίκας έχει ληφθεί υπόψην και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Σε περίοδο εκπτώσεων το GKapetanis e-shop δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός. Αυτή την στιγμή τρέχουν πολλές και ενδιαφέρουσες εκπτώσεις που δύσκολα θα βρεις αλλού. Μεγάλες εκπτώσεις έως 50% παρατηρούμε σε όλες τις συλλογές Fashion σουτιέν και πυτζαμών.

Η ποικιλία και τα σχέδια των σουτιέν πολλά. Διαλέξτε το αγαπημένο σας επώνυμο σουτιέν και κάντε το δικό σας μέχρι και στην μισή τιμή. Με την σειρά τους οι συλλογές πυτζαμών γυναικείες, ανδρικές και παιδικές σε ασυναγώνιστες τιμές και σχέδια μας κάνουν να θέλουμε να αγοράσουμε πάνω από 2 σετ. Πάλι ανάλογα με το στυλ και τον χαρακτήρα σας το σίγουρο είναι ότι θα οδηγηθείτε στο σωστό σχέδιο. Και επειδή το κρύο καλά κρατεί, ισοθερμικά εσώρουχα ή άλλο ένα σετ πυτζαμών θα ήταν καλή αγορά μιας και η τιμή μπορεί να φτάσει και στο -50%.

Η μεγαλύτερη και πιο πρόσφατη έκπτωση που τρέχει τώρα και

Keywords
Τυχαία Θέματα