Κάν' το όπως ο Ryan Gosling

Είναι ένας από τους πιο σέξι και ταυτόχρονα γοητευτικούς άνδρες του Hollywod. Ο λόγος φυσικά για τον Ryan Gosling. Οι στιλιστικές του επιλογές κινούνται κυρίως σε ένα casual chic look και όποτε το επιτάσσουν οι περιστάσεις, τον έχουμε δει με πολύ κομψά κοστούμια σε κλασσικές μίνιμαλ πάντοτε γραμμές. Από το Ryan δε θα δούμε ποτέ εξεζητημένα ντυσίματα με "επικίνδυνους" συνδυασμούς. Αυτό που γοητεύει τις γυναίκες είναι η κομψότητα της απλότητας

στο στυλ του.

To Millenniumshop.gr σου προτείνει δύο Look που ξεχωρίσαμε και είναι σίγουρο πως θα τα λατρέψεις!

Ο τέλειος συνδυασμός για επίσημες εμφανίσεις το καλοκαίρι. Βαρέθηκες τα κλασσικά κοστούμια με τη γραβάτα, τα οποία σε κάνουν να λιώνεις από τη ζέστη; Ακολούθησε τη στιλιστική επιλογή του Ryan συνδυάζοντας το παντελόνι ενός καλοκαιρινού κοστουμιού ή ένα υφασμάτινο παντελόνι με ένα λευκό πουκάμισο και λευκά δερμάτινα παπούτσια. Η επιλογή του λευκού με το γκρι είναι ένας εντυπωσιακός συνδυασμός που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ FASHION (63,90 €) [Περισσότερα]ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ (19,80 €) [Περισσότερα]ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΟΥ (42,25 €) [Περισσότερα]

Casual chic άνετο looκ για κάθε σου εμφάνιση και χαλαρή βόλτα. Συνδυάσε το σκούρο γκρι παντελόνι, με πετρόλ T-shirt και καφέ casual παπούτσια. Αγαπημένο street style για να είσαι κομψός και στυλάτος όλη μέρα.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΖΙΝ FASHION (58,80 €) [Περισσότερα]T-SHIRT (25,00 €) [Περισσότερα]ΠΑΠΟΥΤΣΙ CASUAL (42,90 €) [Περισσότερα]

Στο www.millenniumshop.gr θα βρεις μοντέρνα και οικονομικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε σύγχρονου άντρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα