Φαίη Σκορδά: Η θυσία της παρουσιάστριας για να σώσει τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα

Τι υπέμεινε το πρώτο διάστημα της σχέσης της;

Η Φαίη Σκορδά είναι μια όμορφη και γοητευτική Υδροχόινα η οποία έχει στον γενέθλιο αστρολογικό της χάρτη την Αφροδίτη (αγάπη) σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (δοτική, ρομαντική) δείχνοντας πως της δίνει χαρά στις σχέσεις να κάνει πράγματα για τους άλλους.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα Μπιπ» η παρουσιάστρια μίλησε για την αγάπη του Γιώργου Λιάγκα για τη θάλασσα και πως η ίδια έγινε «θαλασσόλυκος» για χάρη του.
Το πρώτο

διάστημα της σχέσης τους ο Γιώργος Λιάγκας είχε ένα μικρό σκάφος που λόγος της μικρής του καμπίνας έμοιαζε με τάφο. Όμως λόγω ότι πέρναγε πολύ ωραία στην... βάρκα εκείνη όπως είπε «για χάρη του έκανε μέχρι το μούτσο».

«Επειδή εκείνος είχε παλαιότερα ένα φουσκωτό, που υποτίθεται ότι κοιμόσουν μέσα, "τάφος", καμπινούλα, κι άμα έχεις κλειστοφοβία, από το να έχεις τον τάφο, που χρειάζεται και μια συντήρηση, δεν παίρνεις ένα φουσκωτό που σου αρέσει η θάλασσα; Με κοίμιζε μέσα τον τάφο ένα καλοκαίρι (το βγάλαμε έτσι), ξυπνούσα το πρωί ζαλισμένη, εγώ που ήμουν από το Κιλκίς. Στην βάρκα να ήταν και δεν τον ενοχλούσε τίποτα. Μια περίοδο ήμουν μούτσος».

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για τη γλυκιά «θυσία» που έκανε το πρώτο καλοκαίρι της σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα με τον διελαύνοντα Ερμή (εξιστόρηση) σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Δία (χατίρι, για χάρη της ευτυχίας).

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα