Η μόδα πολεμά τον καρκίνο του μαστού

Κερδίστε 2 μπλουζάκια της καμπάνιας, παρακολουθόντας το video «Γνώρισε το στήθος σου» (2 λεπτά και 30″ περίπου)

Ο καρκίνος του μαστού είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα υγείας για μία γυναίκα. Στις μέρες μας, η ενημέρωση και η γνώση ορισμένων θεμάτων γύρω από την ασθένεια κρίνεται επιτακτική και άκρως απαραίτητη. Να θυμάστε πως η ενημέρωση και η σωστή πληροφόρηση πάντα μπορεί να είναι αποτελεσματική. Σύμφωνα με όλους τους ειδικούς η αυτοεξέταση του μαστού είναι η πιο σωτήρια και βέβαια λύση.

Αναζητήστε πληροφορίες, ρωτήστε τον γιατρό σας και κάντε την αυτοεξέταση την αγαπημένη σας συνήθεια.

Η μόδα βάζει στόχο τον καρκίνο του στήθους

«Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» γιορτάζει φέτος 10 χρόνια δράσης στην Ελλάδα. Amber, Δωροθέα, Jade, Kylie, Μάρα, Νάσια και Ιωάννα. Όμορφες, δυναμικές γυναίκες που εργάστηκαν σκληρά για να πετύχουν. Φορώντας τα μπλουζάκια της επετειακής καμπάνιας, φωτογραφήθηκαν από τον Σπύρο Πώρο για να στείλουν το μήνυμα της πρόληψης σε όλες τις Ελληνίδες!

Τα μπλουζάκια της καμπάνιας μπορείτε να τα βρείτε στο Fashion.gr, το οποίο προκειμένου να συμβάλει στην όλη προσπάθεια, προσφέρει ευγενικά 2 μπλουζάκια με τον περίφημο ‘στόχο’, σε δύο τυχερές αναγνώστριες του Ntynomai.gr.

Πως θα μπορείτε να κερδίσετε το μπλουζάκι σας από το Fashion.gr:

Παρακολουθήστε το video μέχρι το τέλος και κατόπιν στείλτε ένα e-mail στη διεύθυνση [email protected], αναφέροντας μία από τις «αλλαγές που πρέπει να προσέχεις», μέχρι την Παρασκευή 28/10/11 το βράδυ.

www.youtube.com/watch?v=HVpGGMj4rig

Μην ξεχάσετε να ενημερώσετε και τις φίλες σας για να δουν το video. Κάντε like ή βάλτε ένα post στο Facebook!

Οι δύο τυχερές, θα αναδειχνθούν με κλήρωση. Τα e-mails δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο λόγο εκτός από το να ενημερωθούν οι νικήτριες, ενώ θα διαγραφούν μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια, μπορείτε να βρείτε και στο επίσημο web site, στο ftbc.gr

Λίγα λόγια για τον χορηγό, Fashion.gr

Το Fashion.gr δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή μόδας με εξειδίκευση στο ηλεκτρονικό εμπόριο, Μιχάλη Φιλιππάκη. Έχοντας εργαστεί για χρόνια σε κορυφαίες εταιρίες ένδυσης, γνωρίζει τις ενδυματολογικές ανάγκες της εποχής. Η αδυναμία του στην λεπτομέρεια, κάνει τα ρούχα του Fashion.gr να ξεχωρίζουν από όλα όσα έχετε συνηθίσει μέχρι σήμερα!

Καλύπτοντας όλο το φάσμα ένδυσης, το Fashion.gr είναι must για τη σύγχρονη γυναίκα. Θα βρείτε πολύ όμορφα φορέματα, παντελόνια, σακάκια, παλτό, ότι χρειαστείτε για το ντύσιμο στο γραφείο αλλά και στη βόλτα. Δείτε μερικά από τα προϊόντα του:


Φούστα ασύμμετρη [Περισσότερα]
Φόρεμα [Περισσότερα]
Γυναικεία μπλούζα -- top [Περισσότερα]
Γυναικείο Jean [Περισσότερα]
Παλτό αστρακάν [Περισσότερα]
Φούστα τύπου Balloon [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα