Η λίμνη των κύκνων: αυτές οι μπαλαρίνες δεν θα βγουν από τα πόδια σου!

Τα Pointed Lace Up Ballet Flats ή με απλά λόγια οι δετές μπαλαρίνες είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο εξωτερικό, ήδη από το καλοκαίρι, στην Ελλάδα όμως κάνουν έντονα την εμφάνισή τους αυτόν τον χειμώνα, αποτελώντας ένα από τα πιο must have items της σεζόν. Τα θετικά τους είναι ότι ξεφεύγουμε αρχικά από τις κλασικές μπαλαρίνες που όλες γνωρίζουμε, αλλάζοντας κάπως το στυλ μας,

Επίσης είναι πολύ κομψά παπούτσια που μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα και να φορεθούν παντού, καθώς είναι ικανές να υποστηρίξουν τα office looks, τις βραδινές εξόδους αλλά και τα πρωινά-κομψά στιλ. Επίσης είναι οικονομικά παπούτσια, που αναβαθμίζουν το στυλ μας και ταιριάζουν σε όλες μας. Μην το σκέπτεσαι δεύτερη φορά, αυτές οι μπαλαρίνες θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις τα φλατ παπούτσια. Ήρθαν για να μείνουν!

Από τις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να πάρετε κάποιες ιδέες για το πως θα τις συνδυάσετε. Με φούστα και υφασμάτινο παντελόνι δένουν μοναδικά για την εμφάνισή σας στο γραφείο. Με jean, κολάν, φόρεμα και φούστα για τις εξόδους σας.

Οι δικές μας προτάσεις στοχεύουν στο να ανακαλύψετε την ποικιλία και να βρείτε τη μπαλαρίνα αυτή που ταιριάζει αρμονικά στο δικό σας στυλ.

ASOS LYRIC Lace Up Ballet Flats (25,29 €) [Περισσότερα]ASOS LYRIC Lace Up Ballet Flats (25,59 €) [Περισσότερα]ASOS LANA Pointed Lace Up Ballet Flats (39,81 €) [Περισσότερα]ASOS LIFT OFF Pointed Lace Up Ballet Flats (35,55 €) [Περισσότερα]Whistles Sida Lace Up Black Leather Pointed Flat Shoes (248,82 €) [Περισσότερα]ASOS MAPLE Pointed Cut Out Lace Up Shoes (25,59 €) [Περισσότερα]NORWAY Black (105,40 €) [Περισσότερα]

Και ναι τις υιοθέτησαν πρώτοι οι μεγάλοι οίκοι.

SAINT LAURENT Μπαλαρίνα (468,00 €) [Περισσότερα] Black 'hype' ghillie pumps (24,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα