Η-era: New Collection "The Wandering Aphrodite"

"Και εγένετο φως: εκεί που οι εσωτερικές διαδρομές μπλέκονται γλυκά με την ιστορία και το πνεύμα του πολιτισμού της χώρας μας. Η περιπλάνηση στην Ελλάδα, μέσα από τα φύλλα πορείας μιας σύγχρονης ταξιδιώτισσας…" Η καλοκαιρινή συλλογή του brand H-ēra είναι γεγονός!

Λέγεται "Wandering Aphrodite" και μας προτείνει άνετα outfits σε ίσιες γραμμές και boho looks με έντονες αρχαιοελληνικές πινελιές. Γήινα χρώματα, κορδονέ

δαντέλες και χειροποίητα πλεκτά τοπ που καταλήγουν σε μακριές μεταξωτές φούστες και παντελόνες, είναι μερικά από τα στοιχεία που κυριαρχούν στην "Περιπλανώμενη Αφροδίτη" του φετινού καλοκαιριού.

Το λευκό, το ιβουάρ και το all time classic μαύρο σε συνδυασμό με το χρυσό, δεν λείπουν ούτε από αυτήν τη συλλογή. Όπως δεν λείπει και η θηλυκή ανοιχτή πλάτη, το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο στα περισσότερα ρούχα του brand. Στη φετινή συλλογή H-ēra δεν θα λέιψουν και τα χειροποίητα πλεκτά μαγιώ σε όλες τις αποχρώσεις, καθώς και μια γκάμα από καφτάνια με glam λεπτομέρειες για ιδιαίτερες εμφανίσεις στην παραλία.

Δείτε όλη τη συλλογή εδώ και επισκεφθείτε το επίσημο site εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα